Husk å melde deg på Klubbmesterskapet 2022 kommende helg. Klasser for alle aldre og nivå – bli med du også :-)

Lørdag 20. og søndag 21. august er klubbmesterskapsdatoer for de aller fleste golfklubber over hele landet, i tråd med hovedterminlisten fra Norges Golfforbund.

Og dette gjelder også klubbmesterskapet i Surnadal Golfklubb.

Klubbmesterskapet spilles som vanlig over 18 + 18 hull (lørdag og søndag) i alle klasser, bortsett fra barneklassen som spilles over 9 hull kun søndag.

Det konkurreres i klasser for både damer og herrer, fordelt etter alder junior 13 – 19 år, 20 – 49 år, senior 50 år og eldre, veteran 65 år og eldre (som spiller fra tee 33, med maks 5 slag over hullets par), samt en felles barneklasse t.o.m. 12 år.  I juniorklassen går spillere med hcp > 36 fra tee 33 og med maks 5 slag over hullets par.

I tillegg er det egne stablefordklasser for både damer og herrer.

Påmelding gjør du i Golfbox på vanlig måte (innen påmeldingsfrist torsdag 18.08 kl 22.00).

Det kåres klassevinner i hver klasse.

Men de to spillerne med beste bruttoscore uavhengig av klasse for både damer og herrer – er selvfølgelig de virkelige KLUBBMESTERE for sesongen 2022 🙂

Hvis det blir delt førsteplass i noen av klubbmesterskapsklassene (brutto) skal det spilles playoff på hull 1, 2, 3 osv….  For de øvrige plasseringer skilles like scorer matematisk 38-18-9-6-3-2-1.

I tillegg er det to ekstra klasser (damer og herrer, uavhengig av alder) der vi har et uoffisielt klubbmesterskap etter stableford med 100% hcp.   Alle spillere deltar i stableford i tillegg til sin ordinære klasse.

Startliste for dag 1 settes opp blandet / uavhengig av klasseinndeling, mens startliste for søndag baseres på resultatene fra lørdagens runde.  De 4 beste herrespillerne (fra junior og oppover til og med senior, uavhengig av alder) spiller i siste gruppe, de 4 beste damespillerne går i nest siste gruppe – og herrespillere med plassering fra 5. til 8. plass fra lørdag går i tredje siste gruppe osv.   Evt. etteranmeldte spillere som ikke deltok lørdag går ut i første gruppe.

I 2021 ble Tove Hilstad Garte og Stian Kooyman klubbmestere, begge med klar margin.
Og her er alle resultatene fra fjorårets mesterskap.

Oversikten over alle klubbmestere / klassevinnere i klubbens historie – fra 2004-2021.