Stig og Tove klart best i runde 7 av Intersport Cup

Stig Talgø spilte en meget sterk 35-runde og fikk hele 22 stablefordpoeng i kveldens runde av Intersport Cup.   Med denne poengsummen var han 3 poeng foran Ronny Edvardsen og Henrik Melkild, som begge endte på 19 poeng.   Tove Hilstad Garte spilte også en kjempegod runde i kveld, og noterte seg for 20 stablefordpoeng.

Du finner alle resultatene i Golfbox.   Det stilte 17 spillere til start i kveldens runde av Intersport Cup – et seriespill over 9 onsdagsrunder – som vi arrangerer i samarbeid med premiesponsor Intersport Olaf Moen eftf. AS.

Stig Talgø med kveldens beste score – og klar vinner i herreklassen.

Tove Hilstad Garte har all grunn til å være fornøyd med avslutningen i kveld.  En flott langputt (på 4-5 meter) gikk rett i hullet – og Tove sikret dermed birdie på hull 18.

Dermed innkasserte både Stig og Tove hver sine 100 order-of-merit-poeng i sammenlagtkonkurransen.  Men Geir Forbregd og Laila Eriksen Østbø leder fortsatt sammenlagt.    Det gjenstår ennå 2 runder, og det kan ennå endre seg mye i teten.  Det er de 6 beste av totalt 9 runder som teller.

Både Stig Talgø og Tove Hilstad Garte få full uttelling for sine siste runder (da de ikke mer enn henholdsvis 4 og 3 tellende runder fra før), mens de to som leder begge har 6 tellende runder allerede – og dermed kun kan forbedre poengsummene sine ved å oppnå bedre runder enn de som er tellende fra før.

Sammenlagtresultater finner du her; damer og herrer.