«Svorka Mini Maraton» lørdag 4. september !

Som kjent har vi hatt en formidabel respons på vår turnering Surnadal Golf Maraton lørdag 26. juni, der hele 22 spillere står på venteliste for å spille parturneringen med 3 x 18 hull i løpet av dagen.

Etter forslag fra noen av medlemmer har vi nå satt opp en «mini maraton» lørdag 4. september, der vi spiller 3 x 9 hull etter lignende modell.  Vi skal altså ikke spille minigolf, men dette blir en miniutgave av den store maratonturneringen i slutten av juni.

Turneringen har fått navnet Svorka Mini Maraton.  Vår tidligere hovedsponsor har nå gått inn som turneringssponsor for turneringen, noe vi selvfølgelig setter stor pris på.  Det legges opp til premiering for de 5 beste parene, samt noen tilleggpremier osv.  Og kanskje noen overraskelser – det får du evt. se hvis du blir med 🙂

Turneringen spilles som parturnering over tre runder a 9 hull, med spilleform hhv. fourball, foursome og scramble for de 3 rundene.  Det spilles stableford etter gjelder ordinær hcp-justering for de tre spilleformene, og det konkurreres om å få sammenlagt høyeste poengsum.    Start for første runde kl 10.00 (merk tidspunkt), og så blir det cirka en halvtimes pause mellom hver runde.  Avslutning/premieutdeling kan forventes ca kl 18.00.

Det er åpnet for (parvis) påmelding i Golfbox her: