Svein Forberg til minne på hans 70-årsdag 9. februar 2021

Svein Forberg, mangeårig styremedlem, dugnadsarbeider og spiller i Surnadal Golfklubb, som døde så alt for tidlig fredag 21. april 2017, ville i dag ha markert sin 70-årsdag.  Vi har i den sammenheng fått tilsendt et fint minneord fra kjær venn, jaktkompis og golfkompis Trygve Talgø.

Jakt med hund var den store lidenskapen i tidligere tider, men det var helst før golfsporten gjorde sitt inntog med åpning av Surnadal Golfpark 19. august 2006.  Der på Mo, og tidvis i syden, ble det mange runder med køllene samtidig som vi var delaktig i mange dugnadstimer.

Til tross for 15 års aldersforskjell gikk som vi 2 parhester i alle situasjoner, og hadde alltid et veldig godt vennskap.  Så kom den aller siste golfrunden til Svein 16. april 2017 – og en god kamerat og golfpartner hadde slått sin siste ball.

Trygve

På bildet ser vi Svein på sin aller siste dugnad på Surnadal Golfpark, 17. april / 2. påskedag 2017.  Bare 4 dager senere døde altså Svein, bare 66 år gammel.

Vi har også fått tilsendt noen bilder fra Trygve sitt fotoalbum, fra henholdsvis jakt og på flysetet på vei til sydligere breddegrader.