Marius Kvande (13) vant «klasse A brutto» i Tingvoll Golfklubbs avslutningsturnering! :-)

Lørdag 5. november arrangerte Tingvoll GK sin andre avslutningsturnering i høst (det gjelder å utnytte godt høstvær og fine baneforhold!) – og der deltok også Marius Kvande sammen med bestefar Terje Kvande.

Alle foto:   Terje Kvande

Marius Kvande spilte den flotte og kompakte par 62-banen på Øydegard på bare 64 slag, og vant dermed bruttoklassen knepent foran Andreas Rødsand fra Kristiansund og omegn GK.  Vi  gratulerer Marius med nok en flott prestasjon på golfbanen – og satte dermed et fint punktum for årets utendørssesong.

Med sitt lave handicap (3,5) er det meget krevende å hevde seg i nettoklassen.  Marius stilte i dag til start med et spillehandicap på minus 2 (dvs. at han var «skyldig» 2 slag, i stedet for x antall «tildelte slag» som de fleste av oss snakker om vanligvis).    Men Marius endte likevel på en meget hederlig 9. plass også i nettoklassen med nettoscore 4 over sitt eget par – forøvrig helt likt med Terje.

Premieutdeling etter turneringen – med Ola Ansgar Løvold fra arrangørklubben Tingvoll GK.  Marius Kvande til høyre i bildet.