Klubbkveld på Hammerstuene fredag 25. november. Forlenget påmeldingsfrist til mandag 21. november :-) OBS – ny meny!

Som vanlig på denne tiden av året inviterer styret i Surnadal GK inviterer til vårt tradisjonelle «ekstraordinære årsmøte», der eneste sak er å fastsette neste års medlemskontingenter/spillerettsavgift.    Normalt går det formelle årsmøtet raskt unna, og da legges opp til en mer uformell møteform og sosial sammenkomst resten av kvelden.

Kvelden foregår på Hammerstuene – og starter med årsmøte kl 19.00.  Vi fortsetter med middag kl 19.45, der menyen blir tradisjonell julemat – dvs. ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med alskens tilbehør!    Etter middagen blir det litt orientering og dialog om aktuelle tema i klubben, før vi fortsetter kvelden med premieutdeling i SpareBank1 Nordmøre Challenge og Intersport Cup – og ikke minst musikalsk underholdning (minikonsert med vår egen medlem og trubadur Erkki Morten Klami) og en uhøydelig quiz med 4er lag (quiz-master Knut lover enkle spørsmål mange forskjellige kategorier).

Påmelding middag til Laila på mobilnr 908 78 559 innen 14.11.

Medlemspris middag kr 395 pr person.    Kr 225 for unge (12-16 år).

Se innkalling / sakliste her: Innkalling til ekstraordinært årsmøte 2022

Dette blir garantert en trivelig kveld der vi håper på skikkelig bra oppmøte ! 🙂

Foto:  Aura Avis

Og i løpet av kvelden blir det også premieutdeling for årets midtuketurneringer Intersport Cup og SpareBank1 Nordmøre Challenge.

Møtet blir trolig på Hammerstuene – men vi kommer tilbake med detaljer om tidspunkt / pris for servering / påmelding mv.     Men sett av datoen 🙂