72 påmeldte i Surnadal Golf Maraton 2023 – men fortsatt plass til flere på venteliste :-)

Bare en time etter at påmeldingen åpnet i Surnadal Golf Maraton tirsdag 1. november kl 20.00 passerte vi maks.grensen på 60 spillere – og i skrivende stund har vi 72 deltakere påmeldt inkl. venteliste.

Vi takker for fantastisk respons igjen!    Det er flere av spillerne som stiller for 3. gang – men det er også noen helt nye navn på lista.  Begge deler bekrefter at Surnadal Golf Maraton er en svært populær golfturnering.  Vi er ganske sikre på at ingen golfturnering i hele Norge fyller opp deltakerlista så raskt som oss – og i hvert fall ikke 8 måneder før turneringen spilles !!

Her er deltakerlista pr. i dag (oppdateres fortløpende):  GolfBox Tournament

Men vi ønsker oss en lang venteliste i tillegg – så fortsett gjerne å melde dere på.  Erfaringen fra de to foregående turneringene tilsier at det kan bli noen forfall når datoen nærmer seg.   Som tidligere år er reglene slik at paret melder seg på sammen, og strykes sammen.   Dvs. at et nytt par rykker opp fra venteliste dersom en av spillerne i paret trekker seg.

Som dere ser er det to spillere med navn «Norske Filter 1» og «Norske Filter 2» som også står på lista.  Dette er to påmeldte deltakere som foreløpig er hemmelige – men som blir offentliggjort i løpet av vinteren eller våren.

Vi har påmeldt deltakere fra golfklubbene i Ålesund, Molde, Kristiansund, Smøla, Tingvoll, Sunndal, Oppdal, Trondheim, Byneset, Klæbu, Hitra Frøya, Stjørdal, Holtsmark og Asker i tillegg til arrangørklubben Surnadal.    Altså til sammen hele 15 golfklubber 😊

Det kommer mer info. om turneringen etterhvert 🙂

Turneringssponsor for Surnadal Golf Maraton:

Premiesponsor:

Generalsponsor for Surnadal Golfklubb: