Paul Blaikie inviterer på golftur til Spania 18. – 25. mars 2023

Vår samarbeidspartner PGA pro Paul Blaikie inviterer til en flott golftur med innlagt instruksjonstimer på La Zella Golf Club litt nord for Alicante i Spania – 18. – 25. mars 2023.

Fra invitasjonsskrivet kan vi lese følgende:

La Sella ligger i en fredelig nasjonalpark ved foten av Montgófjellet én time nord for Alicante. Her kan man nyte naturen og den rolige amosfæren. Vil man oppleve noe annet ligger byene Denia og Javea kun 10 minutter fra La Sella med taxi. PGA Pro Paul Blaikie arrangerer en golftur hit i mars og vil være Pro og reiseleder på denne turen. Det vil bli trening på turen både på det fine nærspillsområdet og på driving rangen da rangeballer er inkludert.

Hotel Denia La Sella Golf Resort & Spa er et flott 5-stjerners hotell som er blitt ennå bedre etter totalrenoveringen våren 2019. Hotellet ligger stille og rolig i nasjonalparken helt inntil banen med alle tenkelige bekvemligheter. Det er to restauranter, treningsrom og et fint Spa som man kan benytte fritt én gang i løpet av uken. Fra terrassen har man utsikt utover bassenget og kan nyte de spanske kveldene. Bli med Paul på en hyggelig tur til La Sella som en start på golfsesongen 2023!

Golfreise med Paul Blaikie til La Sella 18.-25.03.2023