Alle Nyheter

Golfsimulatoren åpner for bruk torsdag 22. oktober! :-)

Onsdag stenger vi golfbanen for sesongen, og da er det selvfølgelig ingen grunn til å vente mange timer før vi starter opp innendørs.  Golfsimulatoren åpnes for bruk torsdag 22. oktober 🙂

Booking av tid foregår på samme måte som før i Golfbox, der simulatoren kommer opp som egen «bane» (som i fjor).   Hver enkelt spiller har anledning til å booke maksimalt 1 time hver.  Dvs. hvis dere er 4 spillere som skal spille i 4 timer, må det angis navn på alle fire som skal spille (akkurat på samme måte som ved bestilling av teetime på golfbanen).

Dette er viktig både for at flest mulig spillere skal få benytte seg av tilbudet om spill i golfsimulatoren – men også fordi det er et krav for å kunne dokumentere hvem som har vært tilstede i simulatoren dersom det blir behov for smittesporing i forhold til korona.

Ellers må vi presisere smittevernreglene som MÅ følges dersom vi skal kunne ha simulatoren åpen for bruk.   Styret tar forbehold om at simulatoren kan måtte stenges dersom smittevernreglene ikke blir fulgt, eller at nasjonale regler strammes inn.
Styret har fastsatt følgende regler for bruk av simulatoren (trykk på lenken):  Golfsimulator – Smittevernregler
Viktig at disse reglene må leses grundig.   Gjelder fra åpningsdagen og inntil nye regler eventuelt blir gitt.

Det er også fastsatt priser for bruk av simulatoren:    Golfsimulator Surnadal GK – satser for 2021
Her gjelder spilleretten for kalenderåret – dvs. at dersom du har betalt spillerett for 2020 i januar så spiller du ut inneværende år – før du må betale ny spillerett med virkning fra 1. januar.