Styret innkaller til det «vanlige» – men likevel ekstraordinære –  årsmøtet fredag 13. november kl 19.00.
Denne gang møtes vi på Hammerstuene på Surnadalsøra.

Program for kvelden:

• Kl 19.00:   Årsmøte med følgende sakliste:
    1. Godkjenning av innkalling og sakliste
    2.  Valg av møteleder, sekretær og to personer til å underskrive protokollen.
    3. Fastsettelse av medlemsavgifter for 2021 (Styrets forslag er at alle satser beholdes uendret fra 2020).
  • Kl 19.xx:    Medlemsmøte
    • muligheter for å ta opp aktuelle saker fra sesongen som har vært eller tanker om sesongen som kommer – for uformell drøfting.
    • Surnadal Golfklubb er 20 år i 2020 –  kanskje litt historisk tilbakeblikk
  • Kl 20.30:   Middag og sosialt samvær
    • Premieutdeling for Surnadal Sparebank Challenge og Intersport Cup
    • Overraskelser?   Hvem vet…

Meny:         Julebuffét med kaldmat, varmmat (pinnekjøtt og svineribbe) og dessertbord.
Pris:              Kr 395 pr person.
Påmelding:  Bindende påmelding til Hallvard Kvande (ring eller send sms) på tlf.nr 90696381 senest søndag 8. november.  Angi evt. allergier ved påmelding.
Drikke:         Bestilles og betales ved bordet direkte til Hammerstuene.

Arrangementet er åpent for golfklubbens medlemmer med partnere.

Vi håper flest mulig kan sette av kvelden og bli med på en trivelig kveld sammen med golfvenner 🙂

En kommentar om “Årsmøte, medlemsmøte og sosialt samvær med middag – på Hammerstuene fredag 13. november. Husk påmelding!

1. Tilbaketråkk: Golfmiddag med julevri

Det er stengt for kommentarer.