Påmelding til venteliste i «Norske Filter After Golf» lørdag 31. juli !

Juli er en litt roligere måned på golfbanen også, der vi bl.a. tar en pause med midtuke-turneringene.  Men helt uten aktivitet blir det selvfølgelig ikke, for det er vanligvis ganske mange som har lyst til å benytte ferietiden til å spille golf også. Feriegjester og hyttefolk er selvfølgelig også velkommen til å delta.

Lørdag 17. juli spilte vi Pipelife Mexican Scramble, mens det er klart for Norske Filter After Golf to uker senere.

Lørdag 31. juli                         «Norske Filter After Golf»

Dette er en uhøytidelig parturnering som arrangeres i nært samarbeid med vår gode samarbeidspartner og turneringssponsor Norske Filter AS.  Turneringen spilles med spilleformen texas scramble over 18 hull, der det konkurreres med 25% av parets samlede spillehandicap. I tillegg er det en spesialregel om at begge spillere må slå minst ett tellende slag på hvert hull.  Alle spillere må også ha 4 tellende utslag fra tee i løpet av 18-hullsrunden.

Shotgun start kl 13.00.   ​Oppmøte / registrering senest kl 12.30.

Maks 20 par / 40 spillere får anledning til å delta i denne turneringen.   Ved evt. overbooking gjelder vanlige regler for venteliste.  Fin premiering (ved Norske Filter AS) til de tre beste parene (stablefordpoeng) + det paret som får laveste brutto.

Umiddelbart etter turneringen er det sosial samling med premieutdeling og felles middag (tapas / koldtbord fra Hammerstuene) og ikke minst live musikk ved Magnus Hestegrei 🙂   Her blir det garantert stor stemning !   Arrangementet i redskapshuset er et lukket arrangement, kun for spillere med partnere.

Alle spillere blir automatisk påmeldt til hele arrangementet via påmeldingen i Golfbox, mens partnere som selv ikke deltar i turneringen må sende egen påmelding på sms 91554069 innen torsdag 29.7. Partnere er velkomne (med gratis inngang) etter premieutdeling / spillermiddag – dvs. fra kl 19.00    Drikke tas med etter ønske til eget forbruk.

Pris pr pers totalt kr 500.  Alle betaler altså for en samlet «pakke» bestående av startkontingent/golfturnering, premieutdeling, middag og musikalsk underholdning.

Påmelding                                   Link til Golfbox