Arne, Helge og Øyvind vant «Pipelife Mexican Scramble»

Trioen Arne O. Sæter, Helge Wiig og Øyvind Svinvik under navnet «PGA? – vi er klare!» vant dagens lagturnering Pipelife Mexican Scramble med sterke 45 poeng.    Det ble spilt stableford med 15% av lagenes totale spillehandicap.

Det var tilsammen 42 deltakere på startlista i dagens turnering, fordelt på 14 lag med 3 spillere på hvert lag.  Turneringen ble spilt i flotte baneforhold og «godt golfvær»

Spilleformen mexican scramble er en variant av texas scramble, som foregår slik at alle 3 spillerne på laget slår ut fra tee, deretter slår alle spillere UNNTATT den som slo den valgte ballen videre på neste slag.  I tillegg hadde vi denne gang lagt inn et ekstra moment i spillet, nemlig alle tre spillere på laget måtte ha like mange tellende utslag – altså 6 utslag hver.  Dette gjorde at det måtte legges litt strategi underveis og spesielt skapte spenning mot slutten.

Her er vinnerlaget samlet på toppen av seierspallen 🙂

På plassene bak kom Heid Snekvik, Magnus Snekvik og Jørn Einar Bjørnaas («Snekviks & Bjørnaas») og Kjell Øyen, Trygve Talgø og Anders Fridtjof Røen på laget «Oldboys», med henholdsvis 44 og 43 poeng.

Videre på lista finner vi «De ustabile» som bestod av trioen Bjørn Redalen, Tor Oterhals og Tom Erik Kvande, og deretter Geir Forbregd, Jan Terje Foss og Einar Grønnes.

Det skilte bare 10 poeng mellom 1. og 14. plass, så det var en særdeles jevn turnering der marginene avgjorde plasseringene.

Her finner du komplette resultatlister fra Pipelife Mexican Scramble.

Nedenfor er alle de premierte samlet etter premieutdelingen, der Pipelife Norge AS sørget for premiering til de 5 beste lagene.

Pipelife Norge AS har vært hovedsponsor for Surnadal GK helt siden starten, og vi setter utrolig stor pris på et godt og langvarig samarbeid med den lokale – men samtidig internasjonale – plastrørprodusenten med hovedkontor i Surnadal.

Nedenfor er det noen «lagbilder» og ellers noe fotoglimt fra dagens turnering.   Har dessverre ikke bilder av alle lag, men det får bli neste gang 🙂

Her er «Bare rør«.   Bakgrunnen for lagets navn er at både Pål Johan Svanem og Arthur Melling jobber til daglig for Pipelife, og dermed representerte dagens turneringssponsor.   Og lagets yngstemann Håkon Svanem bidro sterkt til at også golfspillet ikke skulle bli «bare rør»….  🙂

Her er hele gjengen samlet ved hull 1 før start, der Arthur Melling representerte sin arbeidsgiver Pipelife Norge AS og informerte om selskapet og sponsoratet med Surnadal Golfklubb.   Arthur er til daglig prosjektingeniør i Pipelife, og jobber der med salg og prosjektgjennomføring.

Her er vinnerlaget i aksjon på hull 3.  Øyvind Svinvik har nettopp puttet, mens Helge Wiig og Arne O. Sæter bivåner det det hele med stor spenning.

Her er Kjell Øyen, Anders Fridtjof Røen og Trygve Talgø, som spilte under navnet «Oldboys«.    Disse tre voksne og svært spreke karene har en gjennomsnittsalder på 79,7 år – men både golfprestasjoner og fysisk form er på et nivå som mange oss andre kan drømme om når vi blir like gamle.  Utrolig imponerende !   Turneringens eldste lag ledet i store deler av konkurransen, men måtte gi tapt for to lag på slutten – og endte på en sterk 3. plass.

Og her turneringens yngste lag «Fore Play» (gjennomsnittsalder 20 år), med spillerne Halvor Heggem Kvande, Tore Bæverfjord (som slår lagets andreslag på hull 1) og Bjarne Østbø.    Alle tre er rimelig ferske golfspillere, og både Halvor og Bjarne debuterte som turneringsspillere i dag.  Håper ungguttene fikk smaken på turnering, og at dere vil komme tilbake snart 🙂    Laget «Victory Virgins» (som vi dessverre ikke har bilde av) var også et rent ungdomsslag, med Kristoffer Brøske Nordvik, Arne Røen og Geir Bævre.  Kjempepositivt for hele klubben at det blir med flere unge, både på turneringer og ellers.

Frode Skei Gjengstø (midten) er en ex. surnadaling som til daglig er pilot i Norwegian.  Derav lagnavnet «Norwegian Birdies», der han spilte sammen med Rune Erik Aasen og Tor Helge Taagvold.   Norwegian Birdies endte på 8. plass.

«Birdie Bandits» med Jan Ove Bævre, Halstein Kvande og Palmar Brennskag endte på en delt 6. plass.

Laget «Bunkerhunters» bestod av Hans Christian Bolstad og Gisle Stølen (begge fra Klæbu GK), supplert med Egil Nedal.

Laget «Sandness» med Henrik Sandbukt, Lars Nes og John Ness (alle fra Sunndal GK) endte på delt 6. plass med sine 40 poeng.   Her putter Henrik på hull 7, mens John og Lars er spente tilskuere.

«De ustabile» levde virkelig opp til navnet sitt. .  Med både trippelboogie og eagle (!) på scorekortet kunne det kanskje tyde på at stabiliteten ikke var helt på topp i dag, men «De ustabile» endte likevel på en meget sterk 4. plass.  Laget bestod av Tor Oterhals, Bjørn Redalen og Tom Erik Kvande.