Far og sønn Kvande suverene i «Himmelspretten» :-)

Kristi Himmelfartsdag var det «Himmelspretten» på Surnadal Golfpark, der 32 spillere fra hjemmeklubben stilte til start i texas scramble parturnering.   Som følge av nasjonale koronaregler – som tilsier at turneringsarrangement kun skal være åpne for spillere fra egen klubb – måtte vi denne gang stryke 12 utenbygds deltakere som opprinnelig var påmeldt.

Det ble etterhvert lite spenning omkring førstepremien i Himmelspretten..   Far Tom Erik Kvande og sønn Marius Kvande var en uslåelig duo i dag.  Med knallsterke 51 poeng var de hele 8 poeng foran Tove og Geir Garte, med sine 43 poeng.   Stian Kooyman og Allan Troelsen kom på 3. plass, mens Palmar Brennskag og Terje Kvande tok fjerdeplassen – begge disse parene med 41 poeng.    Beste bruttoscore i turneringen hadde Kooyman / Troelsen med sine 64 slag (to under banens par).

Her er komplett resultatliste:  Turneringer (surnadal-golfklubb.no)

Tove Garte og Geir Berntsen fikk premiene for «longest drive» på hull 6, mens Geir Garte var «closest to pin» på hull 2.

Her ser vi to beste parene samlet på «seierspallen» etter turneringen.    Bak fra venstre Marius Kvande og Tom Erik Kvande, foran Geir Garte og Tove Hilstad Garte.

Geir Berntsen og Stig Talgø låg lenge i teten, med på de siste 9 hullene ble poengfangsten litt for dårlig.    Her slår Stig ut på hull 5, mens Ronny Edvardsen følger med

Her er alle deltakerne samlet til en kort informasjon før start.   32 spillere (alle fra Surnadal GK) stilte til start i dag.
Foto:  Ronny Edvardsen

Jan Terje Moen spilte sammen med makker Ken Marius Pedersen, og endte på 12. plass med 37 poeng.   Jan Terje fylte 39 år på turneringsdagen – vi gratulerer «gebursdagsbarnet» med dette bildet fra utslaget på hull 1.