Knallfin dag på Surnadal Golfpark – med smølaværinger på maratontrening :-)

Lørdag 15. mai er den klart fineste spilledagen vi har hatt så langt i sesongen, og i løpet av dagen var det mange som benyttet muligheten til ta seg en golfrunde i sol og meget akseptabel temperatur.   Det var en fin blanding av gjestespillere og lokale spillere fra klubben å se på Surnadal Golfpark utover dagen.

Blant gjestespillerne som koste seg på Surnadal Golfpark lørdag var en kvartett fra Smøla.   Smølaværingene Anders Neerland, Lars Jøran Stensønes, Kurt Holmen og Dagfinn Kruse har vært på en skikkelig golfturne de siste dagene.   De kom til Surnadal allerede onsdag kveld, der de losjerte seg inn på Holmens hytte i Skeisnebba.  Dagen etter gikk turen til Klæbu Golfbane, der de spilte 36 hull torsdag.  Fredag gikk turen videre til Stjørdal, med 27 hull.   Lørdag var de blide smølaværingene tilbake i Surnadal, der de satser på 27 hull lørdag og 9 hull søndag.  Det hører med til historien av Kurt Holmen og Lars Jøran Stensønes også skal delta på Surnadal Golf Maraton i slutten av juni, så her legges det opp til skikkelig maratonoppkjøring 🙂

Det var også flere grupper med spillere fra hjemmeklubben som spilte lørdag.  Her er det Lars Ove Løseth som klinker til med en nydelig og lang drive på hull 1.   Medspillerne Halstein Kvande, Geir Forbregd og Arnstein Hilstad Garte følger med.

Her slår Lars Ove sitt andreslag på hull 1.  Nydelige omgivelser og flott utsikt mot fjorden fra øvre del av Surnadal Golfpark på gården Mo ved Kvanne.

Leo Brennskag Dorsin (12) var med bestefar Palmar på golfbanen i finværet.

Her ser vi utslag 33 på hull 1 til venstre i forgrunnen, og hull 8 og hull 9 bak – på andre siden av vegen.   Fjellet Strengen (890 moh) til høyre i bildet.

Ronny Edvardsen slår ut på hull 4.

Surnadal Golfpark begynner bli skikkelig grønn og fin nå.   Og med fin temperatur kombinert med noen regnbyger innimellom i ukene som kommer er det ikke lenge før banen blir skikkelig bra.  Her ser vi greenen på hull 5 midt i bildet – og hull 3 i bakgrunnen mot granskogen.