Alle Nyheter

Godt oppmøte på dugnad i «Trygvegrøfta» :-)

Banesjef Stig Talgø innkalte tirsdag til stor vårdugnad, med steinplukking og grøftegraving i «Trygve-grøfta» – altså i den dype dalen på hull 8 som er oppkalt etter faren Trygve Talgø (bildet).

Det var nemlig Trygve som foreslo å planere ut denne ekle gjenvokste bekkedalen, som slukte golfballene våre cirka halvveis mellom utslaget og greenen på hull 8.   Og som sagt så gjort – fjor ble arbeidet utført og hele området ble sådd som semirough.

Men det viste seg allerede i fjor høst at det var nødvendig med en ekstra runde steinplukking – og ikke minst behov for å drenere ut noen bløte områder i «grøfta».  Og i dag var det altså dugnad, der over 20 personer stilte med spader, krafser, jernrive og trillebår.   Og når vi tillegg fikk hjelp av både traktor og gravemaskin kom vi langt på jobben i løpet av kvelden.

Banesjef Stig Talgø i full fart med trillebåra – og som vi ser fullt på høyde med både Åsbøsnyta og Nordviksula 🙂

Reinhard Wichmann og Stig Talgø legger drensrør

Geir Garte og Geir Forbregd grov grøft med spade et godt stykke….. men var nok glade da Nils Magne Røen kom med gravemaskina si 🙂

Det skal bli litt mer trivelig å havne i «grøfta» på hull 8 etterhvert.  Her blir det semirough og klippet med robot.

Steinplukking og raking

Nils Magne Røen kom med både traktor og gravemaskin – og bidro til at jobben ble betydelig lettere for oss andre.

Styreleder Hallvard Kvande har overtatt førersetet i gravemaskinen, mens Magnus Snekvik og Trygve Talgø følger med at alt går riktig for seg 🙂