Hele 14 lag / 42 spillere er påmeldt til lørdagens «Pipelife Mexican Scramble» !

Det er meget god respons på årets nykommer på turneringsfronten – lagturneringen Pipelife Mexican Scramble – som vi arrangerer lørdag 17. juli i nært samarbeid med en av våre trofaste hovedsponsorer Pipelife Norge AS.

Pipelife har vært med oss på laget som hovedsponsor helt fra vi startet planleggingen av Surnadal Golfpark i 2004, og vi er glade for at selskapet nå også er med oss som turneringssponsor i tillegg.

Det står hele 14 lag (42 spillere) på startlista i Pipelife Mexican Scramble 2021 – noe som betyr at det blir en ny stor dag med tett «trafikk» på Surnadal Golfpark.

Spilleformen mexican scramble er en variant av texas scramble, som foregår slik at alle 3 spillerne på laget slår ut fra tee, deretter slår alle spillere UNNTATT den som slo den valgte ballen videre på neste slag.

I tillegg har vi denne gang lagt inn et ekstra moment i spillet, nemlig alle tre spillere på laget MÅ ha like mange tellende utslag – altså 6 utslag hver.   Dette vil bety mer fokus på strategivalg underveis, og helt sikkert føre til litt ekstra spenning og kanskje overraskende endringer på resultatlista når vi nærmer oss slutten 🙂

Pipelife Norge AS sørger for fin premiering til de 5 beste lagene, samt deltakergaver til samtlige spillere.

Vinnerlaget får hver sin eksklusive Helly Hansen store reisebag / sportsbag (illustrasjonsbilde nedenfor) med Pipelife logo.   Ellers premieres par nr 2 – 5 på resultatlista med andre gaveeffekter fra Pipelife.

Pipelife Mexican Scramble er forøvrig en av våre to store sommerturneringer som vi arrangerer i løpet av juli.
Vi fortsetter med Norske Filter After Golf lørdag 31. juli.