Alle Nyheter

Utrolig stor interesse for Surnadal Golf Maraton :-) Flere på venteliste

Lørdag 26. juni 2021 arrangerer vi neste års STORE STYRKEPRØVE på golfbanen, nemlig Surnadal Golf Maraton på Surnadal Golfpark.

Turneringen spilles som parturnering, med 18 hull fourball (start kl 0730), 18 hull foursome (start kl 1300) og 18 hull scramble (start kl 1830).   Det blir ca 1 times matpause/hvile mellom rundene.   Her blir det cirka 50.000 skritt over 30 km i løpet av dagen, så vi kan garantere noen slitne kropper når klokka nærmer seg kl 23 lørdag kveld 🙂

SURNADAL GOLF MARATON viste seg raskt som en meget populær turnering, og vi har nå spillere påmeldte fra hele Midt-Norge – fra Ålesund i sør til Stiklestad i nord.   Såvidt vi vet er det ingen andre tilsvarende maraton-turneringer i vår region fra før, og flere påmeldte har kommentert at dette er et «råkult turneringskonsept».  Tydelig at en turnering der vi får presset både psyken og det fysiske litt ekstra er noe som fenger mange.

Turneringen er allerede fullbooket (maks 56 deltakere får delta), og det er pr i dag 4 par på venteliste.

For å finne hvem som skal spille Surnadal Golf Maraton kan du sjekke deltakerlista, som oppdateres fortløpende.  Her finner du også alle som står på venteliste, som er merket med plass på ventelista i kolonne RL.   Men da turneringen er såpass langt fram i tid, kan det nok være visse muligheter for endringer – og derfor er det fortsatt sjanser for de som står på venteliste også.

Vi har allerede fått turneringssponsor Norske Filter på plass, samt flotte premier (golfreise til vinnerparet !) fra Belka Golf Nordic som kontaktet klubben straks turneringen ble offentliggjort sist helg.

Det er også store muligheter for at det blir noen kjente fjes på startstreken, uten at vi kan røpe noen sikre navn foreløpig.

Jack Nicklaus, Donald Trump og Tiger Woods hadde riktignok ikke anledning denne lørdagen…..

Men vi har derimot fått påmeldinger fra noen «gamle» fotballspillere fra Rosenborg BK og Molde FK.  Jahn Ivar «Mini» Jacobsen spiller i par med Roar Strand (som spiller for Tysnes GK), mens Steffen Iversen spiller sammen med kompis Stian Oterhals – og Ole Erik Stavrum (ex. Molde og Brann) er påmeldt sammen med  Svein Strandkleiv fra Molde GK.  Andreas Rødsand (ex. KBK) er også tidligere toppfotballspiller, så det spørs om det kan bli litt fotballmimring på Surnadal Golfpark lørdag 26. juni 2021.

Mini besøkte forøvrig Surnadal Golfpark allerede i 2007 (bildet nedenfor), men vi tror nok han vil legge merke til at banen har blitt mange hakk bedre siden den gang – og vi ønsker han velkommen tilbake 🙂