Emil Naterstad utnevnt som æresmedlem i Surnadal Golfklubb!!

Under årsmøtet/medlemsmøtet i Surnadal GK fredag 13. november ble Emil Naterstad utnevnt som æresmedlem i Surnadal Golfklubb.   I 2020 er det 20 år siden Surnadal GK ble stiftet, og da var det også en fin anledning til å dele ut en slik utmerkelse.   Klubbens medlemmer som var tilstede under utdelingen på Hammerstuene viste sin takknemlighet og honnør til Emil ved stående applaus og velfortjente gratulasjoner.

Emil fikk den høythengende utmerkelsen i form av en krystall statuett og tilhørende diplom med følgende tekst:

Emil Naterstad har helt siden 2005 lagt ned en uvurderlig innsats og utallige timers arbeid til beste for Surnadal Golfklubbs medlemmer. Han har vært involvert i de fleste sider av klubbens drift som planlegging og bygging av bane, styrearbeid, kurs/opplæring, turneringer, simulatordrift samt drift av bane og klippeutstyr.  ikke minst har han utmerket seg vedr å administrere medlemsregister og yte en fantastisk service til nye klubbmedlemmer i over 15 år.

Emil er fortsatt i 2020 en svært viktig person i klubbens daglige virke.  For dette arbeidet er Surnadal Golfklubb evig takknemlig.

Emil tildeles derfor Æresmedlemsskap i Surnadal Golfklubb og gis livslangt fritt medlemskap i klubben.

For styret i Surnadal Golfklubb,
13.11.2020,
Hallvard Kvande, styreleder og Einar Grønnes, nestleder

Vi gratulerer Emil Naterstad med en svært velfortjent utmerkelse – og klubben takker for en utrolig innsats.