«Trygve-grøfta» har fått mer jord – og er nå nysådd for andre gang :-)

I løpet av helga har det foregått dugnadsarbeid i grøfta på hull 8 – også kalt «Trygve-grøfta» – med påkjøring av mer jord, raking og såing.   Navnet på grøfta har sitt opphav i initiativtakeren Trygve Talgø – som opprinnelig lanserte planen med legge bekken i rør og lage et spillbart område i denne dalen midtveis i hull 8.

Ei håndplukket gruppe av dugnadsmannskap bestående av sønn Stig Talgø, Geir Berntsen, Emil Naterstad og Håkon Sæther har jobbet både lørdag og søndag, og det var en (ganske) fornøyd Trygve som ryddet sammen arbeidsredskap og avsluttet dugnadsarbeidet søndag ettermiddag.  Trygve Talgø (87 år!) er en arbeidssom perfeksjonist – som synes hele baneområdet skal se innbydende og pent ut til enhver tid – og har æren for mange små og store prosjekt på banen og klubbhuset.

Med mer næringsrik vekstmasse er det håp om at graset skal komme for fullt i skråningene på begge sider av «Trygve-grøfta».    Hele området er nå merket med «grunn under reparasjon med spilleforbud» (blå stolper med hvit topp), dvs. at det er fridropp på «nærmeste punktet for fritak» (dvs. korteste vei ut fra området) men ikke nærmere hullet enn referansepunktet (der ballen lå).