Marius Kvande vant årets første runde i Narvesen Tour i Ålesund :-)

Lørdag 20. mai var det klart for årets første runde i den regionale juniorturneringen Narvesen Tour i Midt-Norge, med fortsettelse med runde 2 søndag.  De beste golfungdommene fra Stiklestad i nord til Volda i sør samler seg på den fine golfbanen på Solnør Gaard i Skodje utenfor Ålesund i helga.

Marius Kvande tok sin aller første bruttoseier i klasse G13-15 i dagens turnering, med sterke 78 slag på en ganske krevende bane med mange «blinde» utslag.   Det til tross for at han i dag «slo seg bort» (havnet i straffeområdet utenfor banen) på to hull.   Marius spilte meget godt på resten av runden og sikret seg en relativt klar seier foran kameraten Adrian Rein fra Stjørdal GK.   Marius endte også på en sterk 3. plass i nettokonkurransen, og med et spillehandicap på minus 2 (!) er det utrolig imponerende.  Dermed fikk han med seg to premier fra dagens turnering.

Vi gratulerer Marius med nok en imponerende prestasjon på golfbanen!  🙂

Her kan du se samtlige resultater i Golfbox.

Her er det tre beste spillerne i klasse G13-15 (brutto slag, dvs. uten resultatet er korrigert for spillernes handicapnivå).   Fra venstre nr 2 Adrian Rein (Stjørdal GK), nr 1 Marius Kvande (Surnadal GK) og nr 3 Marius Søvik Hjelle (Ålesund GK).

I nettokonkurransen byttet de to Marius’ene plasser på resultatlista – mens Adrian fikk med seg to 2. plasser.

Søndag er det ny turneringsdag, da spillerne starter med blanke ark (dvs. to separate turneringsrunder, ikke sammenlagt resultat).

Nedenfor ser vi Marius Kvande sammen med sin hardeste konkurrent Adrian Rein fra Stjørdal GK.   Søndag 18. juni stiller begge to i Narvesen Tour på Surnadal Golfpark 🙂

Marius har fått seg litt mat etter lørdagens runde – og har all grunn til å være godt fornøyd med innsatsen i Ålesund 🙂