Tove Hilstad Garte, Knut Haugen og Jan Terje Moen klassevinnere i SpareBank1 Nordmøre Challenge

Torsdag 20. mai var det klart for en nyvinning på turneringsfronten, da serieturneringen SpareBank1 Nordmøre Challenge overtar posisjonen til vår tidligere Surnadal Sparebank Challenge.   Navneskiftet er en naturlig følge av namnet på «den nye» lokalbanken vår – SpareBank1 Nordmøre – som fortsatt er vår viktige hovedsponsor.

Turneringen SpareBank1 Nordmøre Challenge er en turnering som spilles over 8 torsdager utover sommeren, der det gjelder å få høyest gjennomsnitt stableford poengsum for de beste 4 rundene.    Du må spille minimum 4 runder for å delta i sammenlagtkonkurransen.  Det er klasser for hhv. over/under handicap 36 for både damer og herrer.

Det var meget godt oppmøte i første turneringsrunde, med totalt 25 spillere til start.

I første runde vant Tove Hilstad Garte dameklassen, med en kjemperunde som endte med hele 23 poeng og vant klart foran Dagrun Dyrnes Stromberg med 14 poeng.   Knut Haugen vant herreklassen med 21 poeng, foran trioen Kristian Skansen Ansnes, Jan Ove Bævre og Jens Settemsdal med 20 poeng – og unggutten Marius Kvande med 19 poeng.  I klasse herrer over hcp 36 vant Jan Terje Moen foran Torgeir Kvendset, begge med 18 poeng.

Her er kveldens resultatliste i SpareBank1 Nordmøre.

Sigurd Berg Kvendset (11) debuterte som turneringsspiller i kveld – og spilte en flott runde sammen med Tove Hilstad Garte og far Torgeir Kvendset.  Tove vant altså dameklassen soleklart, mens Torgeir spilte til meget solide 18 poeng i «klasse herrer hcp > 36».   Så dette var en skikkelig bra «flight» i kveldens runde 🙂

Her er en blid gjeng før utslaget på hull 8, fra venstre Einar Grønnes, Jens Settemsdal, Kristan Ansnes og Stig Talgø.

Knut Haugen vant herreklassen med solide 21 poeng, med svigersønn Kristian Skansen Ansnes på andreplass med 20 poeng.  Et meget viktig poeng i seiersmargin – som alltids kan bli nevnt i neste familieselskap 🙂

Marius Kvande spilte også i kveld en meget god runde, med 41 slag brutto og 19 poeng.  Litt uheldig på hull 7, men ellers knallsterkt spill av Marius igjen !

Før vi startet kveldens runde var det en liten samling ved hull 1, der adm. direktør Allan Troelsen i SpareBank1 Nordmøre orienterte kort om den nye banken – og forsikret at den nye lokalbanken ville bli med i full tyngde som hovedsponsor for Surnadal Golfklubb også i fortsettelsen.   Han fortalte også at SpareBank1 Nordmøre har gått inn som hovedsponsor for både Kristiansund og omegn Golfklubb og Molde Golfklubb.

Dette var også en fin anledning til å foreta en noe forsinket premieutdeling for Surnadal Sparebank Challenge 2020, der Heid Snekvik og Tove Hilstad Garte delte seieren i dameklassen, mens Ken Marius Pedersen vant herreklassen.