Noen påminnelser og litt mas…. :-)

Dette er kanskje en litt negativ og sutrete sak – med bare kjedelig mas og påminnelser – men det får stå sin prøve denne gang:
Vi føler det er nødvendig å påpeke en noen viktige saker som de fleste av oss bør notere seg, og kanskje ha litt mer fokus på når vi er på Surnadal Golfpark.

Så vi starter like godt med maset 🙂   Nå begynner greenene på banen vår å bli ganske bra etterhvert, og da er det kjempeviktig at vi sørger for å fjerne  nedslagsmerkene etter oss.   Derfor er det også på tide å minne oss alle på viktigheten av å bruke greengaffel og bidra til at banen holder best mulig kvalitet.  Hvis du ikke har greengaffel i golfbagen eller lommen på golfbuksa bør du skaffe deg en snarest.

Slik skal det IKKE være når du går av greenen!
(og ser du et merke etter noen som likevel har glemt å rette opp etter seg, så er det også lov å fikse to nedslagsmerker).

Enda mer mas 🙂

Lørdag 22. mai har det vært massevis med spillere på banen (og til tider kø ute på banen), men iflg. Golfbox har det vært ganske romslig med plass.   Husk at du alltid skal booke tid før du går ut på banen – det gjelder også selv om du er helt alene.    Golfbox gjelder som «gjestebok», samtidig som det også viser for andre spillere hvor mange spillere som er på banen til enhver tid.   En bra og attraktiv golfbane har som regel mange spillere, så dette er også god markedsføring.   Og i disse koronatider er det også en god hjelp for å kartlegge hvem som har vært på banen en bestemt dato.

Vi vil også minne om at våre lokale regler er endret fra og med sesongen 2021.   Lysreguleringen ved hull 1 gjelder IKKE hull 10.

Og når du kommer til hull 3 er det også kommet opp et nytt skilt.   Vær særlig forsiktig med sikkerheten på dette hullet.   Når du slår ut fra hull 3 (altså det bakerste utslaget) er det vanskelig å se ned i bakken på hull 3 og hull 6.   Skaff deg derfor nødvendig oversikt over mulige farer (spillere på banen) FØR du slår ut.

Vil også minne om at Surnadal Golfklubb har fått nytt Vipps-nummer 691014.  Her vil du finne en forbedret versjon av Vipps med handlekurv, der du kjøpe både kioskvarer, rekvisita, startkontingent og greenfee.

Og til slutt det aller viktigste – smittevern;
Koronapandemien er IKKE over ennå.   Vi ser at det stadig vekk at dukker opp utbrudd rundt omkring, også her i Midt-Norge.

Derfor er det svært viktig at vi er dyktige med å holde avstand til hverandre og passe på å vaske hender både før og etter at vi går inn i klubbhuset eller toalettet.  Husk f.eks. at dørhåndtaket, kaffekanna og skeia i syltetøyglasset er typiske virusspredere – derfor er det fortsatt svært viktig at vi alle sammen tar ansvar for smitteverntiltakene.