Surnadalingene forsynte seg av premiebordet i Narvesen Tour :-)

Marius Kvande viste nok en gang at han er blant de beste i klassen 13-15 år i Midt-Norge, og endte på en sterk 3. plass med 72 slag brutto i Narvesen Tour på hjemmebane søndag 12. juni.   Simon Storsten Dahl fra Ålesund GK vant med 69 slag, mens Tobias Witzøe Holm fra Trondheim ble nr 2 med 71 slag.

Alle resultatene fra Narvesen Tour på Surnadal Golfpark 12. juni 2022 finnes i Golfbox

I jenteklassen fra Johanne Storsten Dahl fra Ålesund GK eneste deltaker, men Johanne spilte meget godt – og noterte seg for en nettoscore på 59 slag.  Altså 7 slag under sitt eget handicap.

I nettoklassen for G13-15 år (resultatene justert for handicap) var det Peder Ranes fra Trondheim GK som vant soleklart, hele 16 slag under sitt eget par.  På plassene bak kom Julian Holan fra Stjørdal GK og Simon Storsten Dahl fra Ålesund GK.

Peder spilte altså langt bedre enn hans handicap skulle tilsi – så nå kan han nok regne med en betydelig nedskrivning av hcp før neste runde…   Som etternavnet tilsier har Peder sine aner fra Surnadal, med blant annet onkel Råg bosatt på Ranes.

I den eldste gutteklassen (16-19 år) vant Aksel Bonsaksen Sjøhagen fra Trondheim gullmedaljen med meget sterke 67 slag. Dette er bare 1 over banens par, og tangering av banerekorden til Allan Troelsen fra 2. august 2020.

Det hører med til historien at Aksel lå hele 3 slag under par etter 17 hull, men måtte dessverre notere 8 slag på det siste hullet. Klubbkameratene Kristian Jonassen og Sindre Eriksson endte på de to andre medaljeplassene med henholdsvis 73 og 74 slag.

I nettokonkurransen for klasse G16-19 år ble det soleklar hjemmeseier, da Erling Svinvik imponerte med sterkt spill og fikk en nettoscore på bare 59 slag etter en forrykende andrerunde.   På plassene bak kom Aksel Bonsaksen Sjøhagen fra Trondheim GK og William Nuncic fra Smøla GK.

I den yngste klassen Mix 9-12 år spilte denne trioen fra Ålesund GK, fra venstre Louis Zesing, Erik Stokkeland og Per Lennart Zesing.

Tobias Witzøe Holm (Trondheim GK), Julian Holen (Stjørdal GK) og Kidsadakon Mangkala (Ålesund GK).   Førstnevnte satte en fin birdie på hull 7 etter et nydelig utslag.

Peder Ranes, Håkon Svanem og Erling Svinvik er ferdig med runden i Narvesen Tour 2022.

Marius Kvande spilte i dag sammen med klassevinner Simon Storsten Dahl fra Ålesund og Frederik Richardson fra Trondheim GK.

Etter tilbakemeldingene å bedømme var både spillere og foreldre/støtteapparat meget godt fornøyd med både Surnadal Golfpark som bane og klubbens turneringsarrangement.   Dette setter vi selvfølgelig stor pris på, og håper det frister med nye besøk ved banen vår når anledningen byr seg.

Surnadal GK vil takke alle spillere for innsatsen og oppmøtet i Narvesen Tour, og ønsker dere alle velkommen tilbake 🙂    Takker også for foreldre og støtteapparat som var tilstede, og som alle bidro til positiv stemning og et fint arrangement med trivsel og sosial faktor i fokus.