Reisebrev fra «Maratonkameratene» i Polen :-)

Fjorårets (og tidenes aller første) Surnadal Golf Maraton ble som kjent vunnet av mor/datter Heid Snekvik og Ragnhild Snekvik.   Og premien til vinnerparet var en golfreise til det flotte anlegget Sand Valley ved Gdansk i Polen.

I denne uka har vinnerparet – forøvrig sammen med de to herrene i familien – brukt reisegavekortet som ble sponset av Golf Nordic AS og Norske Filter AS.   Vi har fått mange flotte bilder og et fyldig reisebrev – som tilsammen bekrefter at familien Snekvik har hatt en fantastisk golftur og et fint opphold på Sand Valley.

Vi minner om at også årets vinnere i Surnadal Golf Maraton vil få en golfreise til akkurat samme destinasjon – så den som har vinnerambisjoner bør spille ekstra godt!  Det er bare å glede seg 🙂

Reisebrev-fra-Polen

Vinnerparet Ragnhild og Heid – for anledning kledd i sine flotte champion-jakker som også er en del av førstepremien i Surnadal Golf Maraton.

Hele reisefølget – familien Snekvik samlet på ett brett 🙂

Her 3 / 4 av reisefølget samlet før utslaget på hull 1 på dag 1.

Den ene greenen lå rett ved terrassen på den flotte villaen ved Sand Valley.

Taktikken for neste runden legges fra terrassen…

Flott drivingrange med gressutslag

Ragnhild tok plassen i førersetet på golfbilen

Torstein viser fin teknikk med driveren

Ragnhild ser litt rådvill ut der nede i bakken, der ballen ligger i en av «sandbankene» mens den skal høyt opp til greenen til høyre i bildet.   Denne typen bunkere er vi ikke så vante til på hjemmebane.

Her er det Ragnhild som forbereder driven sin.  Flott golfbane – men iflg. rapportene ikke så mye folk og lite køgåing.   Og nydelig vær som vi ser.

Gutta i familien Snekvik fikk sine flotte golfskjorter med damene i huset sist jul.

Team Snekvik ….sponsored by Snekvik // 131
(tallet indikerer vinnerpoengsummen i fjorårets maraton)

Magnus sikter seg inn mot greenen rett foran huset

Klubbhuset på Sand Valley

En relativt laidback Snekvik senior i golfbilen, mens junior forbereder slaget

Jacuzzien og «kald en» smaker godt etter 18 varme!

Hans Hyldbakk the Polen way?   Kan det være Ove Magne Aasen som har vært her med motorsaga?