Bli med på siste runde i SpareBank1 Nordmøre Challenge torsdag 30. september ! En liten overraskelse fra banken til alle deltakere :-)

Vi minner avsluttende runde i SpareBank1 Nordmøre Challenge torsdag 30. september (utsatt fra opprinnelig dato 23. september).    I anledning årets siste runde stiller SpareBank1 Nordmøre på Surnadal Golfpark med en liten overraskelse til alle deltakere før vi slår første slag kl 17.15.   Denne gang spiller vi back-9, og for å unngå at vi mørkner ned blir det også shotgun-start.  Møt gjerne opp et kvarter før start.

SpareBank1 Nordmøre Challenge er en turnering som er spilt over 8 torsdagskvelder i løpet av hele sesongen, der det spilles en 9-hulls runde (vekselvis front-9 og back-9).  Hver enkelt runde er handicaptellende, mens sammenlagtresultatene beregnes ved gjennomsnittlig stableford-score i de 4 beste rundene (dvs. de dårligste rundene kan strykes ved deltakelse i flere enn 4 runder).   Det er et krav om deltakelse om minimum 4 runder for å komme inn på sammenlagtlista.

I SpareBank1 Nordmøre Challenge står Marius Kvande med et gjennomsnitt på 20,5 poeng, men må ha over 19 poeng for å forbedre scoren ytterligere i siste runde.    Arne O. Sæter ligger på andreplass, og dersom han stiller i siste runde og får 19 poeng vil han få et gjennomsnitt på 20,75 og dermed passere Marius igjen på oppløpssiden (forutsatt at Marius ikke forbedrer scoren sin).  Henrik Melkild kan også være en «dark horse» (han har bare 3 tellende runder så langt), kan han også oppnå 20,5 i gjennomsnitt – men dette forutsetter hele 24 poeng i siste runde.

I dameklassen leder Tove Hilstad Garte med gjennomsnitts score på 20,0 før siste runde, mens Ken Marius Pedersen leder herreklassen for spillere med handicap over 36 med sin snittscore på 19,0 poeng.

Sammenlagt resultater etter at 7 av 8 runder er gjennomført (kun spillere med minst 4 tellende runder er med på lista):
Damer med hcp < 36
Herrer med hcp < 36
Herrer med hcp > 36