«Hjortescramble» – golfturneringen som du bare «MÅ» være med i :-) 60 spillere til start – og 3 på venteliste.

Surnadal Golfklubb har arrangert turneringen «Hjortescramble» hvert eneste år helt fra vi åpnet banen i 2006, dvs. at vi denne sesongen arrangerer den for 16. gang !  Og det har vært en av de aller mest populære turneringene hvert eneste år.   Vi håper også på minst like stor interesse i 2021 – vi håper på minst 45-50 deltakere.  Men det er satt en endelig maks.grense på 60 spillere på deltakerlista i 2021 – og det hadde vært utrolig gøy om vi klarte å sette ny deltakerrekord!

I 2020 hadde vi 52 spillere / 26 lag på deltakerlista, og Team Austigard (Brit Røsand / Allan Troelsen) er tittelforsvarere, med Gartes (Tove og Geir Garte), Eagleputts (Trond Kr. Grødal / Andreas Rødsand) og Team Fredde (Lars Nes / Rune Nikolaisen) på de neste plassene.   Her er resultatlista for 2020:  GolfBox Tournament

Vi anbefaler påmelding i god tid før påmeldingsfristen, og dette skjer på vanlig måte i Golfbox.
GolfBox Tournament

Dette er en parturnering der vi – som turneringsnavnet tilsier – spiller scramble.    Rettere sagt texas scramble, der alle spillere må ha minst 6 tellende utslag.   Det spilles med 25% av parets handicap.

Det blir bra premiering til de 8 beste parene!   Denne gang er det klubben (ikke turneringssponsor) som står for all premiering, og vi kan røpe av det blir både velsmakende hjortebiff og tilpasset drikke på premiebordet.  Vinnerparet får alltid hjortekjøtt som premie i Hjorte-scramble !!
Og styret i klubben har i fellesskap tatt ansvaret for golf-cafeen denne dagen – og kanskje med overraskelser på menyen 🙂

Hjortescramble spilles vanligvis første lørdagen i oktober, omtrent samtidig med at hjorten begynner bli de ivrigste gjestene på Surnadal Golfpark.   Baneområdet på Mo har alltid vært et område med store mengder hjort – og utover høsten er det ganske vanlig å se hjorteflokker med 20-30 dyr ute på golfbanen.   Og vi har flere ganger sett hjort som har vært inne på golfbanen like før startskuddet 🙂

Gøran Rønning er fotograf av dette fantastisk flotte hjortebildet, som egner seg godt som «profilbilde» for Hjortescramble på Surnadal Golfpark.

Og i 2018 ble det faktisk felt en hjort i skogen mellom hull 8 og 9 like før start.   Og om ikke det skal være nok, så fikk vi i 2019 faktisk se en gaupe (!) midt på fairway på hull 9 mens vi stod ved klubbhuset like før start.