Surnadal Golf Maraton lørdag 25. juni 2022! Det åpnes for påmelding hhv. 5. oktober og 1. november :-)

Selv om vi ennå ikke har avsluttet golfsesongen 2021, så har vi for lengst startet planleggingen av Surnadal Golf Maraton 2022 🙂

Påmeldingen til turneringen kommer (som i fjor) til å skje allerede nå i høst, der vi deler i to puljer/kvoter.  Først åpner vi turneringen som en lukket klubbturnering, der (maksimum) 28 spillere fra Surnadal GK får anledning til å melde seg på.  Dette vil skje fra tirsdag 5. oktober kl 20.00 til senest 31. oktober.

Deretter åpner vi for (minimum) 32 gjestespillere fra mandag 1. november kl 20.00.   Vi ønsker gjerne en lang venteliste, dette fordi det kan komme forfall i perioden fram til turneringen.

Påmeldingen skjer parvis, og hvis en av spillerne i perioden fram til 25. juni melder avbud strykes hele paret fra deltakerlista (dvs. at et nytt par da automatisk rykker opp fra venteliste).  Unntak fra denne regelen gjelder kun ved forfall pga. sykdom eller skade maks. to dager før start.

Viktige opplysninger / informasjon:

Turneringsdato:                 Lørdag 25. juni 2022
Turneringsform:                 3 x 18 hull (fourball, foursome og texas scramble)
Hcp-begrensning:              36  (dvs. spillere med høyere hcp kan delta, men spiller da på hcp 36)
Maks. antall deltakere:       60  (derav maks. 28 fra arrangørklubben)

Påmelding:                         Golfbox

Venteliste:                          «Førstemann-til-mølla»

Påmeldingsperiode:
Medl. i Surnadal GK:           05.10.2021 (kl 20.00) – 31.10.2021             (maks 28 spillere / 14 par)
Gjestespillere:                     01.11.2021 (kl 20.00) –                               (maks 32 spillere / 16 par)

Resultater 2021:                  GolfBox Tournament

Turneringssponsor:            Norske Filter AS
Premiesponsor:                  Golf Nordic AS

Tittelforsvarere fra Surnadal Golf Maraton 2021 er (mor og datter) Heid Snekvik og Ragnhild Snekvik.

Disse velkledte herrene får også æren å være med som illustrasjonsfoto fra Surnadal Golf Maraton 2021.  Fra venstre Ole Erik Stavrum, Svein Strandkleiv (begge fra Molde GK), Knut Haugen og Ronny Edvardsen.