«Pipelife Mexican Scramble» – sommerturnering lørdag 23. juli :-)

I nært samarbeid med vår hovedsponsor Pipelife Norge AS arrangerer vi også i år en uhøytidelig sommerturnering på Surnadal Golfpark.    Turneringen har fått navnet «Pipelife Mexican Scramble«, der spilleformen (ikke overraskende) er såkalt mexican scramble, med 3 spillere på hvert lag.

Så vi håper flest mulig begynner å sette sammen lag, og melder seg på lagvis i Golfbox.  Det hadde vært utrolig artig om vi klarte å få til skikkelig bra deltakelse – av både klubbens egne spillere og gjestespillere fra andre klubber.   Kanskje noen er på hytteferie i området, og som har med seg golfbagen også ?

Påmelding i Golfbox innen 21. juli kl 20.00

Turneringen starter som vanlig kl 11.00.  Startkontingent kr 200.  Pipelife sørger for premieringen.

I turneringsbeskrivelsen kan vi lese følgende:

Lagturnering med spilleform «mexican scramble«.  Dvs. at alle på laget slår ut fra tee, deretter slår alle UNNTATT den som slo den valgte ballen videre på neste slag.

Turneringen spilles med 3er lag (15% hcp), og primært ønsker vi at påmeldingen skal skje lagvis.  Men du kan også melde deg på individuelt hvis du ikke finner deg et lag å spille sammen med.

OBS:  Alle tre spillere på laget MÅ ha like mange tellende utslag – altså 6 utslag hver.   Dette kan føre til litt ekstra spenning og kanskje endringer på resultatlisten når vi nærmer oss slutten 🙂