Norske Filter AS gir pengegave på kr 5000 til dugnadsgjengen!

Vår samarbeidspartner / sponsor Norske Filter AS ved Tor Oterhals informerte i forbindelse med sponsorturneringen tidlig i august om at de ville gi en pengegave på 5000 kroner til et sosialt arrangement for den dyktige dugnadsgjengen i Surnadal GK.

Og nå er pengene overført til klubbens bankkonto – og det er klart for årets arrangement så snart pensjonistene/dugnadsgjengen finner en passende dato.

Vi har fått følgende epost fra Norske Filter AS:

Som avtalt, så har Norske Filter AS nå overført kr 5 000,- til Surnadal Golfklubb.
Grunnen til sponsingen/overføringen er at vi i Norske Filter AS synes dugnadsgjengen fortjener å få en påskjønnelse for den fantastiske jobben de gjør, for å holde golfbanen i topp stand gjennom hele året.
De fortjener et sosialt arrangement som takk for innsatsen, og at de her får sponsormidler til å gjennomføre dette.

Dugnadsgjengen fortjener all mulig påskjønnelse fra alle oss som får komme til en av Midt-Norges fineste golfbaner og spille golf, og nyte den fine banen vi har i Surnadal.

Men vennlig hilsen
Norske Filter AS
Tor Oterhals og Siri Vaagland

Og vår styreleder Hallvard Kvande har sendt følgende takke-epost tilbake til Siri og Tor:

Hei og tusen takk!

Vi vet det er mange som setter pris på dugnadsinnsatsen, men vi er ikke bortskjemt med slike påskjønnelser.

På vegne av gjengen👍👍🏌️‍♂️⛳

Mvh Hallvard

Og alle vi andre i Surnadal Golfklubb føyer oss i rekken av de som sier seg enig i at dugnadsgjengen fortjener påskjønnelse – samtidig som vi takker Norske Filter AS hjerteligst på vegne av både klubben og dugnadsgjengen.