Alle Nyheter

Malin Røen og Lasse Vaseng Hansen vant Intersport Cup 2020!

Det var full spenning helt til siste slutt i årets Intersport Cup.

Malin Røen ble nr 2 i siste runde, men det holdt akkurat til å passere Tove Hilstad Garte (som ikke deltok i kveld) – og Malin sikret seg dermed sammenlagtseieren !   Malin fikk 537 poeng, mens Tove Hilstad Garte endte på 530 poeng.  Dagrun Dyrnes Stromberg vant kveldens runde, men endte likevel på 3. plass sammenlagt.  Dagrun fikk 520 poeng totalt, dvs. at det var meget tett mellom de tre beste i dameklassen.

I herreklassen var det om mulig enda tettere i toppen av resultatlista.  Lasse Vaseng Hansen har ledet sammenlagt i hele sesongen, men han deltok heller ikke i siste runde og var nok spent på resultatene til de hardeste konkurrentene Ken Marius Pedersen og Marius Kvande i kveld.

Det var sistnevnte som benyttet muligheten, og gjorde det maksimale av han det han kunne få ut av siste runde.  Marius spilte nemlig en kjempebra runde, og innkasserte 100 order-of-merit-poeng etter rundeseier med 21 stableford-poeng / 41 brutto slag.     Marius spilte i kveld sin 8. runde (av 9 mulige) og kunne dermed stryke sin nest dårligste runde før i år (31 poeng)  – og forbedret sin sammenlagt poengsum fra 415 til 484.    Men dette var likevel 2 (!) poeng for lite for å komme a poeng med Lasse Vaseng Hansen.

Lasse har deltatt i kun 6 runder totalt (og dermed ikke strøket en eneste runde !), og dermed er sammenlagtseieren ekstra imponerende.

Ken Marius Pedersen spilte ikke opp mot sitt beste i kveld, og endte på 3. plass (forbedret scoren med bare 1 poeng i siste runde).

Intersport Cup spilles som order-of-merit, der det er mulig å innkassere maksimalt 100 poeng pr runde.   De 6 beste av de 9 rundene er tellende.

Vi gratulerer Malin Røen og Lasse Vaseng Hansen som vinnere av Intersport Cup 2020 !!

Her er kveldens runderesultater:
http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/competition/2442622/results

Og her er sammenlagtresultatene,
damer:  http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/orderofmerit/118123
herrer:  http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/orderofmerit/118118

Premieutdelingen vil skje på et senere tidspunkt, f.eks. i forbindelse med årsmøtet etter nyttår.  

Vi takker forøvrig Intersport Olaf Moen eftf AS for mangeårig samarbeid og premiering i Intersport Cup.

I siste runde av Intersport Cup spilte vi «back-nine» (hull 10-18).  Kveldens rundevinner i herreklassen, Marius Kvande, slår her ut på hull 16 mens bestefar Terje følger spent med.

Her er Terje og Marius kommet til siste hull.  Og som vi ser tydelig på bildet var det full konsentrasjon og finsikting før puttene ble satt.