Nils Magne Røen og Hallvard Kvande vant «Svorka Mini Maraton» :-)

Det var hjemmeklubbens Nils Magne Røen og Hallvard Kvande som sikret seg seieren i årets Svorka Mini Maraton.  Vinnerlaget fikk 61 poeng, mens hele fire lag kom like bak med 60 poeng hver.

Her er de 5 beste lagene i Svorka Mini Maraton 2023, som alle ble premiert av vår turneringssponsor Svorka:

1. Nils Magne Røen / Hallvard Kvande, Surnadal GK                        61 poeng
  2. Øyvind Svinvik / Knut Haugen, Surnadal GK                                 60 poeng
  3. Dagfinn Kruse / Anders Neerland, Smøla GK                                60 poeng
  4. John Erik Klinge / Bjørnar Hoel, Kristiansund og omergn GK       60 poeng
  5. Leiv Gunnar Kvarsvik / Rolf Tranø, Kristiansund og omegn GK     60 poeng

Tilsammen deltok 20 lag i dagens turnering.  Komplett resultatliste finner du i Golfbox.

Vi fikk gode tilbakemeldinger fra flere av spillerne etter turneringen, det virker som mange synes dette er en artig, spennende og ganske krevende spilleform.  Så vi håper at vi kan arrangere Svorka Mini Maraton også neste sesong.

Det var godt spillevær gjennom hele dagen, med grei temperatur og perioder med sol.  Banen er relativt tung og våt, men dette tilpasser vi oss etter med bruk av tilgjengelige regler.   Forholdene er uansett like for alle, selv om det kan dukke opp situasjoner som ellers ikke ville ha skjedd på en fin sommerdag på en tørr bane.

Her er det premierte samlet foran Svorka-teltet.  Vinnerlaget fikk hver sitt sett med airpods (verdi kr 1690), mens lag nr 2 og 3 fikk kjøttvarer fra Sylte, og lag nr 4 og 5 fikk hver sine powerbank med solcellelading.  Bak fra venstre Anders Neerland, Dagfinn Kruse, Knut Haugen, Øyvind Svinvik, Nils Magne Røen, Hallvard Kvande, Tarjei Fugelsøy (fra Svorka), Hennie Schei (fra Svorka).  Foran fra venstre Rolf Tranø, Leiv Gunnar Kvarsvik, Bjørnar Hoel og John Erik Klinge.

Linn Wærdahl-Schei Hamnes og Dan Blekken informerte om dagens premiering og ønsket spillerne lykke til på vegne av turneringssponsor Svorka.

Svorka stilte med både deltakergaver, frukt/energipåfyll og ikke minst nydelig burgermiddag fra Sylte Gardsslakteri.  Dan Blekken og Linn Wærdahl-Schei Hamnes stilte opp for fotografering sammen med Rune Lønnum (Kristiansund og omegn GK) og Øyvind Svinvik før start 🙂

Laget «Fritt fall» med Dagfinn Kruse og Anders Neerland fra Smøla GK spilte slett ikke opp til navnet sitt.  De spilte derimot bedre og bedre, og sikret seg en meget solid 3. plass og hver sin kasse med kjøttvarer fra Sylte Gardsslakteri.

Her har duoen Otto Havneraas / Tobias Weiseth Frantzen havnet i bunkeren på hull 5, men kommer seg såvidt over kanten…   Tore Halmøy (Sunndal GK) og Alf Gunnar Husby (Surnadal GK) følger med bak.

Her to av de premierte lagene ferdig med siste runde, fra venstre Nils Magne Røen, John Erik Klinge, Bjørnar Hoel og Hallvard Kvande.

Tobias Weiseth Frantzen og Otto Havneraas fra Kristiansund, sammen med Magnus Snekvik.

John Erik Klinge putter på hull 8

Per Jacob Bjørnå fra Molde GK og Laila Kvendset Bergli var siste påmeldte lag fredag ettermiddag, og begge to skal ha stor takk for at de sporty stilte opp og gjorde at vi fikk 10 fulle grupper (med 2 lag i hver).   Laget «Etteranmeldt god mix :-)» gjorde en absolutt godkjent innsats, og endte på en 13. plass med 53 poeng.

Det hører med til historien at Laila også hadde ansvaret i golfkafeen under turneringen, og sørget for både nystekte bakels (med nydelig «græt») og nykokt kaffe i pausene.  Så her var det full innsats fra morgen til kveld, uten et sekund hvile 🙂    Så tusen takk for stor innsats !!