Marius Kvande uttatt til Srixon Winter Open 2024 i Spania!

I dag (6. februar) fikk Marius Kvande den bekreftelsen han hadde håpet på, nemlig at han er uttatt til den internasjonale vinterturneringen Srixon Winter Open 2024 som spilles ved Mar Menor Golf Resort i Spania 9. – 16. mars.

Det er selvfølgelig utrolig artig for både Marius, familien hans og for Surnadal Golfklubb at han får denne muligheten – både som en anerkjennelse for hans ferdigheter og motivasjon for videre satsing.   Vi gratulerer med uttaket og ønsker han masse lykke til!! 

Turneringen skal spilles over 72 hull på 4 dager ved banene Mar Menor og Saurines, som ligger i omrdået Murcia vel en 1 times kjøretur sør for Alicante.

Det er faktisk bare to klasser i turneringen  – gutter 13-19 år (maks hcp 4,4) og jenter 13-19 år (maks hcp 6,0).     Dvs. at Marius spiller sammen med mange ungdommer som er langt eldre han selv.    Startfeltet er på 120 spillere totalt inkl. en internasjonal kvote på 50%.

Her er deltakerlista i klassen til Marius (80 av disse får plass på startlista):  GolfBox Tournament

I invitasjonen fra NGF kan vi lese følgende:

Mar Menor er Norges Golfforbund’s base i Europa for våre vinteraktiviteter for landslag og turneringer. Resorten ligger i Murcia, ca 1 time syd for Alicante. Mar Menor er en golfresort der det finnes et Intercontinantal luksushotell, 150 leiligheter for utleie, 2.000 bo-enheter, treningssenter, paddle-tennis, 6 restauranter, supermarked, Nicklaus golfbane og gode treningsfasiliteter. Resorten ligger 5 minutter fra sjøen og 20 minutter fra storbyer som Cartagena og Murcia. Mar Menor ligger i det mest stabile klimatiske området i Europa. Når vi bor på Mar Menor har vi tilgang på 6 Jack Nicklaus Golfbaner av høy internasjonal klasse.