Marius Kvande tildelt kr 50.000 fra MAX-stipendet!

Vi kan i dag gratulere Marius Kvande med tildelingen av stipend kr 50.000 av det nye MAX-stipendet i regi av Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank – i samarbeid med SpareBank 1 Nordmøre.

Marius er en av 5 lokale unge talenter innen idrett/kultur som har vist spesielle ferdigheter og resultater innen sine områder.

Dette skrives om Marius i pressemeldingen fra Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank:

Marius Kvande har imponert med sitt golftalent, og gikk i sesongen 2023 seirende ut i alle turneringer i Narvesen Tour i region Midt-Norge. I den nasjonale turneringen Srixon Tour leverte han en sterk prestasjon på nasjonalt nivå, og er blant de aller beste golfspillerne i landet i sin årsklasse.  Hans mål er å klatre videre på resultatlistene i Srixon Tour og bli blant topp 3 i Norge. Det ble også nylig klart at Marius i 2024 skal representere Norge i en internasjonal golf-turnering for første gang.  Oppvokst i Surnadal, er han stolt av å representere Surnadal golfklubb, og håper på sikt å kunne leve av golf og konkurrere på PGA Touren sammen med de aller beste. Han har planer om å søke skoler med golflinjer for å forfølge sin drøm om en profesjonell golfkarriere, og juryen ønsker å bidra til at Marius kan nå målene sine.

Her kan du lese mer om MAX-stipendet på hjemmesiden til Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank.

Selve prisen blir utdelt i forbindelse med en tilstelning i lokalene til SpareBank 1 Nordmøre mandag 18. mars 2024.