Marius Kvande med knallsterk runde på Stiklestad!

I dagens runde av juniorturneringen Narvesen Tour på Stiklestad spilte «vår egen» Marius Kvande meget godt.  Marius spilte på bare 77 brutto slag (fra tee 48) på den krevende mesterskapsbanen – i regnvær og sterk vind.  Knallsterk prestasjon!

Marius (som enda ikke har fylt 13 år) spiller i klassen «Gutter 13-15 år», og tok der en meget sterk 2. plass bak Simon Storsten Dahl fra Ålesund i brutto-konkurransen (tar ikke hensyn til spillernes handicap).    Men ungdommene konkurrerte også etter «netto score», og der endte Marius på 3. plass.

På bildet fra venstre Marius Sjøvik Hjelle (Ålesund GK, nr 6 i brutto og nr 2 i netto), Simon Storsten Dahl (Ålesund GK, nr 1 i både brutto og netto) og Marius Kvande (Surnadal GK, nr 2 brutto og nr 3 netto).

Fotograf:  Terje Kvande

Her finnes komplett resultatliste for alle klasser og konkurranseformer, med hullscorer for hvert hull osv.

Marius avsluttet runden med en birdie på hull 18 🙂   Marius spilte i gruppe sammen med sine hardeste konkurrenter i klassen, Simon Storsten Dahl fra Ålesund GK (som vant klassen i dag) og Frederik Richardson fra Trondheim GK.

Fotograf:  Terje Kvande

I morgen (søndag 15. mai) fortsetter Narvesen Tour med ny runde i Stjørdal.

Den som vil følge med Marius i denne runden kan klikke seg inn på livescore i Golfbox.

Søndag 12. juni er det forøvrig Surnadal Golfklubb sin tur til å arrangere Narvesen Tour.  Da kommer Midt-Norges beste juniorgolfere til Mo / Surnadal Golfpark!  Så da anbefaler vi alle om ta turen til golfbanen for å se hvordan Marius Kvande og de andre ungdommene behandler golfkøllene og den lille harde golfballen 🙂    Vi kan love dere at det blir golfspill på høyt nivå til å være på en lokal golfbane!    Det er en anerkjennelse for Surnadal GK å få arrangere slike turneringer – og vi gleder oss allerede 🙂