Årets første VTG-kurs (nybegynnerkurs) vel gjennomført :-)

Lørdag 14. og søndag 15. mai avviklet vi årets første Veien-Til-Golf-kurs i Surnadal Golfklubb.

7 ivrige kursdeltakere har i løpet av helga lært seg de viktigste elementene av golfspillet.  Først grunnleggende teknikk med oppstilling, grep, forskjellige typer slag og svingteknikker på drivingrangen og i treningsbunkeren, og videre med litt praksis ute på golfbanen, med spilleforståelse, sikkerhet, regler, handicap/poengberegning osv.

Her er hele gjengen samlet før de startet på en 7-hulls «prøverunde» som avslutning på kurset. Fra venstre Markus Bakken, Torbjørn Quenild, Ivar Mogstad, Merete Haugen, Geir Garte (kursinstruktør), Alf Gunnar Husby, Henrik Aasbø Kvande, Steinar Kvammen Sæter og Tove Hilstad Garte (kursinstruktør).

Tove Hilstad Garte og Geir Garte fikk gode tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere.   Våre erfarne og dyktige intstruktører gjør en kjempejobb for å lære opp og inspirere nye golfere i Surnadal Golfklubb.

Vi håper selvfølgelig å få se alle kursdeltakere som nye golfere ute på Surnadal Golfpark ofte utover sesongen – og samtidig en oppfordring til oss som har spilt golf ei stund – ta vare på nybegynnerne våre – inviter de gjerne med på en runde eller ei parturnering så snart som mulig.  Det er ingen ting å vente med – det gjelder å komme seg ut på banen så raskt som mulig etter gjennomført kurs 🙂