Oppdatert info. om Surnadal Golf Maraton

I skrivende stund er det «bare» knappe 2 måneder å vente på sesongens (og klubbens) aller største turneringsarrangement, nemlig vår maratonturnering Surnadal Golf Maraton lørdag 26. juni som spilles over 3 x 18 hull på Surnadal Golfpark.

Turneringsideen ble lansert under medlemsmøtet lørdag 9. november 2020, og i løpet av et par uker var turneringen fullbooket.

Turneringssponsor er Norske Filter AS er en trønderbasert leverandør av NORSKPRODUSERTE ventilasjonsfilter fra fabrikken Interfil i Skjåk, her representert ved Siri Vaagland og Tor Oterhals.   Norske Filter AS er en betydelig bidragsyter for at Surnadal Golfklubb kan gjennomføre et så stort arrangement som Surnadal Golf Maraton.

Det er plass til 56 spillere (28 lag / 14 grupper) på startstreken.
Her er oppdatert oversikt over påmeldte inkl. venteliste.

Runde 1 spilles som fourball – start kl 07.30 (shotgun)
Runde 2 spilles som foursome – start kl 13.00 (shotgun)
Runde 3 spilles som scramble – start kl 18.30 (shotgun)

Mer info. om turneringen i Golfbox.

Det blir ny startliste for hver runde, slik at alle par får nye medspillere i gruppa for hver runde.

Premieutdeling med enkel bankett ca kl 23.15.

Norske Filter er turneringssponsor for Surnadal Golf Maraton, og sørger bl.a for at vi får to måltider i løpet av dagen.  Etter runde 1 blir det en enkel lunsj med brus/kaffe, mens det blir varmmat mellom runde 2 og 3.   Det ryktes her at det serveres helstekt gris med tilbehør fra Sylte Gardsslakteri 🙂

Foruten flotte premier fra turneringssponsor Norske Filter AS til de 8 beste parene, vil golfreiseselskapet Golf Nordic sponse 2 stk reisegavekort til golfdestinasjonen Sand Valley (i nærheten av Gdansk) i Polen til vinnerparet, der Norske Filter AS dekker flybilletter fra Værnes til reisen.

Golf Nordic vil forøvrig være tilstede med salgsstand ved klubbhuset under hele turneringen, med massevis av golfutstyr for salg (med provisjon på 10-25% av omsetningen til Surnadal GK).

Dette blir en golfturnering som alle kommer til å huske lenge 🙂

Både fordi det skal bli en trivelig dag på banen – men også fordi at det helt sikkert vil bli en skikkelig «manndomsprøve».  Dette blir en marsj som er adskillig lengre enn noen av oss er vante til å gå.   Vi kan love masse slitne bein både på siste runde og dagen etter !