Laila Eriksen Østbø og Knut Bergli best i siste runde – men Tove Hilstad Garte og Marius Kvande sikret seg sammenlagtseieren i SpareBank1 Nordmøre Challenge !

Torsdag 30. september spilte vi årets siste runde i SpareBank1 Nordmøre Challenge, der 18 spillere stilte til start i fine baneforhold og nydelig høstvær på Surnadal Golfpark.   I anledning finalerunden stilte også turneringssponsor/hovedsponsor SpareBank1 Nordmøre med både servering og deltakergaver til deltakerne.

Det ble ingen endringer i toppen av sammenlagtlistene etter siste runde, og det var dermed Tove Hilstad Garte og Marius Kvande som sikret seg seieren i SpareBank1 Nordmøre Challenge.  I denne turneringen konkurrerte spillerne om å få høyeste gjennomsnittlig poengscore i de 4 beste av totalt 8 turneringsrunder.   Tove har ledet fra første runde, mens Arne O. Sæter skapte litt spenning da han overtok teten etter 6. runde.  Men Marius Kvande spilte knallsterkt i runde 7 og tok tilbake tetplassen.  Det var ingen som kunne true de aller beste i siste runde – og dermed kan vi gratulere både Tove og Marius med nok en seier.    Tove Hilstad Garte hadde en gjennomsnittscore på 20,0 poeng, mens Marius Kvande fikk et gjennomsnitt på 20,5 i sine 4 beste runder.   Og det blir ikke mindre imponerende når de to også sikret seg seieren i årets Intersport Cup for et par uker siden.    Vi gratulerer begge to med en fantastisk sesong! 🙂     Ken Marius Pedersen vant sammenlagt i klassen spillere med handicap > 36.

Sammenlagt resultater:
Damer
Herrer
Herrer hcp > 36

Premieutdelingen vil skje under klubbens sosiale sammenkomst / medlemsmiddag senere i høst.

Tilsammen har 47 menn (derav 15 med minst 4 runder) og 4 kvinner (derav 3 med minst 4 runder) deltatt i årets SpareBank1 Nordmøre Challenge.

Det var Laila Eriksen Østbø og Knut Bergli som vant årets siste runde, med henholdsvis 18 og 21 poeng.   Kveldens resultater finner du i Golfbox.

Her er det Laila Eriksen Østbø som putter på hull 11, mens Jan Ove Bævre (til venstre) og Knut Bergli følger med.

Flott kveld på Surnadal Golfpark, med sol og fine høstfarger.  Her ser vi sammenlagtvinner Tove Garte og Palmar Brennskag som går oppover på hull 6.

Liv Dalsegg og Magne Snekvik representerte SpareBank1 Nordmøre under finalerunden – og stilte med energipåfyll og reklamegaver til spillerne før start.   Vi takker vår hovedsponsor for godt samarbeid med både denne turneringen og ellers gjennom sesongen 🙂   Stor betydning for klubbens virksomhet.