Kristin Grønnes med knallsterk runde på gjennomvåt bane! :-)

Det var 12 tøffinger som stilte til start i kveldens runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge.  Værmeldingene var som vanlig egnet for både regnklær og paraply, og det skulle vise seg at det ble behov for begge deler…..  🙁    Med sommerens nedbørsmengder er nå store deler av Surnadal Golfpark som en gjennomvåt svamp – og spilleforholdene ble også svært vanskelige i kveld.

Men det var likevel noen som klarte å spille god golf uavhengig av vær- og føreforhold.  Kristin Grønnes spilte en knallsterk runde med 21 poeng / 47 slag, og var uten tvil kveldens beste spiller uavhengig av klasse 🙂   Iflg. rapportene fra medspillerne imponerte Kristin med både slaglengde og presisjon !

I herreklassen var Terje Kvande og Einar Grønnes best med 16 poeng, med Jens Nervik og Trygve Talgø med 15 poeng på plassene bak.  Sjelden at ingen klarer å spille på sitt eget par i herreklassen….

Du finner kveldens resultater i Golfbox.

Sammenlagt er det litt tidlig å sette opp resultatlista ennå, da det er bare 4 runder som teller – samtidig som det fortsatt er 4 gjenstående runder – så her kan mye skje etterhvert som flere oppnår 4 runder.   Men tar vi med bare de spillerne som har deltatt i 4 runder leder samboerne Kristin Grønnes og Jens Nervik hver sin klasse med henholdsvis 18 og 17 stablefordpoeng i gjennomsnitt.   I herreklassen for spillere med klubbhandicap leder Ken Marius Pedersen med 17 poeng.  Men det blir uansett ikke så veldig mange som får et snitt over 18 poeng.

Kristin Grønnes sikret seg en fin boogie på hull 9, og dermed 21 poeng totalt på kveldens runde på front-9 i klissvåte baneforhold 🙁

Det var søledammer overalt på banen- både fairwayer, rough og i bunkere.  Og på hull 7 var det også overvann på greenen…..