Jan Ove Bævre best i Intersport Cup

I sesongens 6. runde av Intersport Cup var det Jan Ove Bævre som var best med 21 stableford-poeng, og sikret seg 100 poeng i order-of-merit (sammenlagt).  Knut Haugen og Geir Forbregd delte 2. plassen i kveldens runde, begge med 20 stablefordpoeng.  I kvinneklassen var Laila Eriksen Østbø alene i klassen denne gang, og spilte til 10 stablefordpoeng og nye 100 poeng i sammenlagtoversikten.

Tilsammen deltok 13 spillere i kveldens runde – som er langt mindre enn normalt i Intersport Cup – men dette skyldes nok både at flere fortsatt er ferierende – og at kveldens værmelding også var svært skumle med både regn og torden iflg. yr.no.  Men det viste seg meterologene bommet denne gang, og de spillerne som stilte til start fikk en fin kveld i god temperatur – med noen få regndråper mot slutten.

Resultatlistene for kveldens runde av Intersport Cup finner du her i Golfbox.

Sammenlagt leder Geir Forbregd i herreklassen, mens Laila Eriksen Østbø har en klar ledelse i dameklassen.

6 av 9 runder teller i sammendraget, dvs. at de dårligste rundene strykes når antall spilte runder blir flere enn 6.

Her setter Jan Ove Bævre den avgjørende parputten på hull 9.

Laila Eriksen Østbø leder dameklassen klart etter at 6 av 9 runder av Intersport Cup er gjennomført.  Her slår Laila ut fra hull 1 med et godt driverslag.

Det var spenning til siste slag i kveldens runde av Intersport Cup.  I siste gruppe gikk denne kvartetten sammen, fra venstre Oddvar Væge, Jan Ove Bævre, Einar Grønnes og Geir ForbregdEinar Grønnes stod forøvrig for kveldens største enkeltprestasjon, med birdie på hull 8 !