Fra 3. mai 2021 har vi SpareBank1 Nordmøre som «ny» hovedsponsor

Surnadal Sparebank var den aller første sponsoren som ja til bli med oss for å bygge opp golfklubben og golfklubben, da vi startet dette arbeidet for fullt i 2003.   Og lokalbanken har vært med oss hele veien siden den gang, med stor økonomisk støtte, arrangement, massevis med gavepremier osv osv.     Dette er Surnadal Golfklubb utrolig takknemlig for !

I dag går Surnadal Sparebank inn i en ny fase, i og med at de sammen med Sparebank1 Nordvest etablerer en helt ny bank.

Fra og med 3. mai har vi SpareBank1 Nordmøre som hovedsponsor – og vi føler oss ganske så trygge på at vi har en like solid og ivrig sponsor / støttespiller i ryggen fortsatt.   Vår «egen» Allan Troelsen er også administrerende banksjef i SpareBank1 Nordmøre.

Vi gratulerer både Allan og den nye sponsorbanken vår til lykke med dagen – og vi ser fram til mangeårig samarbeid også i fortsettelsen.