Finn deg et lag og bli med på «Et slag mot kreft» lørdag 29. mai :-)

Turneringssesongen startet med åpningsturnering søndag 2. mai, og nå framover går det bokstavelig talt «slag i slag» gjennom hele sommeren.

Lørdag 29. mai arrangerer vi en av årets aller viktigste turneringer.   Kanskje ikke sportslig sett, men ihvertfall i forhold til bakgrunnen for turneringen – og at du automatisk støtter en god sak ved å delta.

«Et slag mot kreft» er et nasjonalt turneringskonsept, i samarbeid mellom Kreftforeningen og arrangørklubbene.   Surnadal Golfklubb har i mange år vært med på dette, og vi mener det er både riktig og viktig å bidra på vår måte i kreftsaken.

I tillegg skal vi få til en artig og litt utradisjonell turnering, med bl.a. noen ekstra regler der du kan velge å kjøpe deg fordeler underveis i runden og samtidig støtte Kreftforeningen litt ekstra.   «Et slag mot kreft» er en lagturnering, der det er valgfritt om dere vil ha 3 eller 4 spillere på laget.   Turneringen spilles over 18 hull som scramble, dvs. at den egner seg ekstra godt for nybegynnere og uerfarne spillere.

Påmelding av laget gjør du på vanlig måte i Golfbox her:  Turneringer (surnadal-golfklubb.no)