Ekstraordinært årsmøte og medlemsmøte – og påfølgende kinamat-middag

Styret i Surnadal Golfklubb innkaller til et ekstraordinært årsmøte med etterfølgende medlemsmøte på Kinarestauranten fredag 17. november kl. 19.00. 

Innkalling til ekstraordinært årsmøte samt åpent medlemsmøte fredag 17 november

Styrets forslag kontingenter 2024

Som vanlig har klubben et «ekstraordinært» årsmøte i november, for å fastsette medlemskontingent-satsene for kommende år.    Etter at årsmøtet er gjennomført blir det et uformelt medlemsmøte, der det blir informert om aktuelle saker omkring klubbens drift – og ikke minst blir det anledning til å stille spørsmål og drøfte diverse tema.

Jo Kvande Hansen fra Intersport Olaf Moen eftf. AS vil også være tilstede i medlemsmøtet, for å dele ut premier i forbindelse med Intersport Cup 2023 – til de beste spillerne sammenlagt i både damer og herrer.

OBS!  Det er selvfølgelig anledning til å delta bare på årsmøtet / medlemsmøte, uten å være med på middagen etter møtet.  

Det blir servert en nydelig kinamat-buffé på Kinarestauranten, der man kan velge mellom 4 retter.  Prisen er blir ca kr 220-240 per kuvert + drikke.

Påmeldingsfrist er tirsdag 14.november til sekretær Jens Settemsdal på mobil 93241033 eller epost jens.settemsdal@gmail.com.