Vi gratulerer Marius med fantastisk bragd – og sin aller første seier i Srixon Tour!

Marius Kvande har vært helt suveren i sin årsklasse (Gutter 15 år) i Narvesen Tour (region Midt-Norge), og har også flere knallsterke plasseringer i den nasjonale eliteturneringen Srixon Tour – som f.eks. 4. plass i Bærum, 5. plass i Moss og 9. plass i Elverum.  Denne helga spilte Marius 2-dagers Srixon Tour (runde 7)  – turnering i Aurskog (Romerike GK), og vant like godt hele turneringen.

 

Vanvittig sterkt!   Surnadal Golfklubb gratulerer – og vi setter pris at du virkelig setter vår klubb på golfkartet 🙂   I helga var du norges beste golfspiller i klassen GU15 år – det er utrolig gøy 🙂 

Etter at Marius ble stående helt likt med Philip Eide fra Sola GK (begge på minus 5) etter de ordinære rundene ble det omspill på 5 hull.   Og her viste Marius virkelig styrke, både med godt golfspill og ikke minst mental styrke.   Når han til og med slo til med eagle i omspillet – da er bare å ta av seg hatten og applaudere!    Marius har prestert golfspill på meget høyt nivå denne helga – og helt klart den største bragden i hans karriere så langt.   Han spilte selvfølgelig fantastisk bra i klubbmesterskapet for noen uker siden, men å vinne Srixon Tour på denne måten – med supersterk score på minus 5 og omspill mot en knalltøff konkurrent på en fremende bane – det henger enda høyere.

Her er resultatene i Golfbox.

Her er helgens vinnere i Srixon Tour runde 7 på Romerike GK.  Martine Sveum fra Haga GK og Marius Kvande fra Surnadal GK.