Våren nærmer seg på Surnadal Golfpark også…

Mens de allerede har startet golfsesongen både på Tingvoll, Sunndal, Rauma og Byneset syd, så er det fortsatt noen uker til før vi kan spille golf på Surnadal Golfpark.

Det har vært en krevende vinter for de fleste golfbaner i Midt-Norge, med både tele, variert temperatur, regn, snø og is.   Og med all den isen som lå på store deler av banen i midten av januar, så det slett ikke særlig lystelig ut.  Men vi har nå hatt 5-6 uker med fin temperatur og nesten null nedbør – og det har gjort underverker.

Men dagens lille «befaring» på baneområdet ga likevel en viss optimisme med tanke på tidlig vår.  Det er tross alt bare mars ennå, og selv om det fortsatt kan komme en halvmeter snø så er det uansett en fordel at store deler av banen er bar.   Det ligger fortsatt et lag med is og snø på nedre del av banen, samt på øvre deler av hull 8 og 9.  Greenene ser absolutt lovende ut (green 3 er dekket med kvist for å hindre isbrann), så det bør ligge godt an med tanke på åpning om en måneds tid og åpningsturnering som planlagt søndag 5. mai.