Turneringskalenderen for 2021 er under arbeid :-)

Selv om det ennå trolig er nesten fire måneder til sesongstarten for «utegolf» så er selvfølgelig planleggingen så smått i gang.  Bl.a. er det mange turneringer som skal planlegges og legges inn i kalenderen og klaffe med andre sine planer.

Vi har også noen nyheter på årets turneringskalender.  Legg bl.a. merke til at Surnadal Sparebank Challenge i år bytter «drakt» til Sparebank 1 Nordmøre Challenge (i samsvar med det planlagte navnebyttet på hovedsponsoren vår fra 1. mai 2021), og det vurderes samtidig å justere spilleformen.  Og i juli inviteres vi av lokalbanken vår til den tradisjonelle «bortebaneturneringen» på Byneset, i år med navnet Sparebank 1 Nordmøre Invitational.

Den store nyheten i årets turneringskalender er Surnadal Golf Maraton 2021, som viste seg å være et utrolig populært tiltak – og turneringen ble fullbooket allerede i november.  Dette blir nok et av de aller største arrangementene på Surnadal Golfpark i 2021.

Det blir også mange andre sponsorturneringer i løpet av sesongen, men det kommer vi tilbake til så snart datoer og opplegg blir bekreftet.   Totalt sett blir nok turneringsaktiviteten cirka på nivå med 2020, dvs. ca 30 turneringer i løpet av sesongen.

Foreløpig kan du notere deg følgende datoer – med forbehold om mulige endringer:

Søndag 2. mai                    Hook & Slice – åpningsturnering (stableford individuelt)

Onsdag 5. mai                    Intersport Cup (runde 1 av 9)

Torsdag 20. mai                Sparebank 1 Nordmøre Challenge (runde 1 av 6)

Lørdag 29. mai                   «Et slag mot kreft» – venneturnering (lag) – til inntekt for Kreftforeningen

Lørdag 12. juni                    BMW eDrive Invitational (lagturnering / sponsor Sulland Trondheim)

Lørdag 26. juni                  Surnadal Golf Maraton 2021 (3 x 18 hull parturnering – OBS fullbooket)

Lørdag 3. juli                     Surnadal Open 2021 (stableford individuelt)

Lørdag 24. juli                   Sparebank 1 Nordmøre Invitational (spilles på Byneset)

Søndag 8. august              Sissener Classic Tour  (Norsk Seniorgolf)

Lørdag 21. august            Klubbmesterskap – dag 1
Søndag 22. august            Klubbmesterskap – dag 2