Alle Nyheter

Tove Hilstad Garte, Heid Snekvik og Ken Marius Pedersen vant Surnadal Sparebank Challenge!

Årets siste runde av Surnadal Sparebank Challenge ble spilt tirsdag 15. september, da 11 spillere møttes til dyst i lett regnvær, lavt skydekke og høststemning på Surnadal Golfpark.  Selv med start kl 17.30 begynte det faktisk å bli i mørkeste laget da vi avsluttet på hull 9.

Her er kveldens runderesultater:
http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/competition/2442628/results

Tove Hilstad Garte er nyoperert og deltok ikke i kveld, og det var stor spenning om Dagrun Dyrnes Stromberg eller Heid Snekvik kunne gjøre endringer i teten.   Sistnevnte forbedret scoren sin på hull 7 med ett slag, mens Dagrun ikke forbedret seg i kveld.   Dermed fikk også Heid en nettoscore på 25 slag – dvs. delt seier til Tove og Heid.

Vi gratulerer både Tove Hilstad Garte og Heid Snekvik med delt seier i årets Surnadal Sparebank Challenge !

Her er Heid Snekvik i aksjon på hull 1.   Lang drive midt i fairway 🙂

Sammenlagtresultater for dameklassen:
http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/orderofmerit/118129

Det var imidlertid Randi Moe Sæter som spilte best i siste runde, med en nettoscore på 35 slag (2 slag over eget par).    Randi slår her ut på hull 1, Jan Ove Bævre og Heid Snekvik venter.

I herreklassen var det aller meste avgjort før kveldens runde, og det ble ingen endringer i teten.  Ken Marius Pedersen vant sammenlagt med den rekordlave nettoscoren på 16 slag, mens Jan Terje Moen tok en like klar 2. plass med 20 netto slag.   Jan Ove Bævre og Magnus Snekvik delte 3. plassen med 23 slag.    Vi gratulerer Ken Marius med soleklar seier og imponerende gjennomføring av årets Surnadal Sparebank Challenge !

I kveldens runde var Knut Haugen og Jan Terje Moen best, begge med netto på 32 slag (1 under par).

Her er sammenlagtresultatene i herreklassen:
http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/orderofmerit/118127