Tom Erik Kvande med beste poengscore i 1. runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge

I årets første runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge var det Tom Erik Kvande som åpnet aller best.  Tom Erik slo til med hele 22 poeng, og var dermed 2 poeng foran Arnstein Hilstad Garte og 4 poeng foran Jens Nervik, på henholdsvis 2. og 3. plass.

På bildet ser vi Arnstein Hilstad Garte (nr 2), Jan Ove Bævre, Kristin Grønnes (nr 2) og Tom Erik Kvande (nr 1).

Tove Hilstad Garte (på bildet nedenfor) vant dameklassen med sine 16 poeng, såvidt foran Kristin Grønnes som gjorde et sterkt golf-comeback med 15 poeng på andreplassen.

I klassen «herre hcp > 36» vant Ken Marius Pedersen med sterke 21 poeng, og dermed tikker handicapet til Ken Marius noen hakk nedover til neste turnering.

Samtlige resultater finner du i Golfbox.

Liv Dalsegg fra SpareBank1 Nordmøre var også tilstede ved Surnadal Golfpark før start, og informerte litt om bankens gode samarbeid med golfklubben og ønsket de 22 spillerne lykke til med med turneringen.  Liv hadde også med seg flotte deltakergaver (3pk logoballer og solbriller) til samtlige deltakere.   Vi takker vår generalsponsor for svært godt samarbeid over mange år, faktisk helt fra klubben ble etablert og Surnadal Golfpark ble bygget.

SpareBank1 Nordmøre Challenge spilles over 8 runder (torsdager) i løpet av sesongen, der de 4 beste rundene teller.  Du må også delta i minst 4 runder for å være med kampen om sammenlagtpremiene.   Det konkurreres om gjennomsnittlig beste stableford poengsum.