«Team Norway – Future Camp» på Surnadal Golfpark

Søndag 9. oktober er Surnadal GK vertskap for en regional treningssamling for golftalenter i alderen 13-15 år, som arrangeres av Norges Golfforbund under tittelen «Team Norway – Future Camp«.

Dessverre ikke så veldig mange deltakere denne gang (bl.a. et par sykdomsforfall), men de kommer likevel fra hele Midt-Norge (fra Ålesund GK, Klæbu GK, Trondheim GK og Surnadal GK).   Marius Kvande fra vår egen klubb er en av deltakerne i samlingen.

Faglig ansvarlig / trenere for samlingen er Anders Thelberg (som til daglig jobber med klubb- og idrettsutvikling junior i NGF) og Christoffer Arntsen (PGA Pro Drøbak GK).

På agendaen står både putting, wedge/innspill og langspill, samt litt teori omkring «hva og hvordan», som tilsammen skal bidra til at ungdommene skal kunne bli enda bedre golfspillere.  I løpet av dagen benyttes greenen på hull 9, innspillssonen/fairway på hull 4 og drivingrangen som treningsområder.

Her er trenere og spillere på vei inn til lunsj i klubbhuset, der en deilig varm burgertallerken fra vår hullsponsor YX Energi – Bjarne Schei AS venter på bordet 🙂

For Surnadal Golfklubb er det hyggelig å få mulighet til å få en slik samling på banen vår, og vi takker Norges Golfforbund, trenere, spillere og foresatte for besøket og en trivelig dag på Surnadal Golfpark.  Og velkommen tilbake ved en annen anledning 🙂