Siste runde i SpareBank1 Nordmøre Challenge torsdag 21.9, med pizza og premieutdeling :-)

Torsdag 21. september spilles årets siste (og avgjørende) runde i SpareBank1 Nordmøre Challenge.

I den forbindelse med siste runde samles vi i klubbhuset etterpå, der SpareBank1 Nordmøre spanderer pizza til deltakerne mens vi venter på sammenlagt resultater og premieutdeling.

Sammenlagtvinnerne får hvert sitt gavekort på kr 500 + bankens flotte golfskjorte.
Det blir også premier til noen flere på resultatlista 🙂

Det blir også en liten overraskelse til alle som deltar i siste turneringsrunde torsdag 21. sept.

Vi håper på skikkelig godt oppmøte i årets siste runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge 🙂

Påmelding til siste runde gjør du som vanlig i Golfbox – innen kl 15.00 på turneringsdagen.   I siste runde spiller vi hull 1-9, med start fra kl 17.15.   Startkontingent kr 50 vippses før start.

Før siste runde leder Randi Moe Sæter, Magnus Snekvik og Ken Marius Pedersen – men dette er langt fra avgjort.  Det er med andre ord spenning helt til siste ball er satt i hullet 🙂   Her konkurreres det om beste gjennomsnittlige poengscore i de 4 beste av totalt 8 runder.

Utgangspunktet før siste runde er følgende:

Dameklassen:   Randi Moe Sæter leder med 0,5 poeng foran Dagrun Dyrnes Stromberg og Tove Hilstad Garte før siste runde.  Men de to sistnevnte har hver sin svake runde (henholdsvis 11 og 12 poeng), som kan strykes hvis de spiller på normalt godt nivå i siste runde.  Randi må spille bedre enn 14 poeng for å forbedre gjennomsnittet sitt.   Dersom Randi eksempelvis skulle få 17 poeng i siste runde ender hennes snitt på 17,5 poeng. Og det betyr at Dagrun og Tove må ha hhv. 16 og 17 poeng for å komme likt med Randi.   Og dersom det skulle ende likt går Dagrun foran pga. flere spilte runder.  Så her er alle muligheter åpne 🙂

Herreklassen:
   Magnus Snekvik leder i sammendraget, men KAN bli passert av Geir Forbregd i siste runde.  Men Geir må da oppnå minst 18 poeng i siste runde – samtidig slik at differansen mellom de to må være 3 poeng eller mer.  Dvs. hvis f.eks. Magnus får 16 poeng, må Geir spille til 19 poeng.

Klubbhandicap
Ken Marius Pedersen er så langt den eneste med 4 tellende runder, men han vil trolig bli passert av Erkki Morten Klami hvis sistnevnte stiller i siste runde (han har 3 runder med kjempehøye poengscorer).