Redaksjonen beklager – Oterhals og Garte fikk sviktende mediadekning :-)

Herrene Tor Oterhals og Geir Garte har etter siste helgs supersterke 3. plass i Surnadal Golf Maraton saumfart hele internettet og alle lokalaviser, og har knapt funnet et eneste bilde av seg selv.  Og de uttrykker stor skuffelse over at det nesten ikke finnes bilder av laget som faktisk endte på seierspallen i Surnadal Golf Maraton.  Oterhals og Garte vil også påpeke at de ble turneringens aller beste herrespillere, og føler at dette kom helt i skyggen av de parene som endte foran på resultatlista.

Surnadal Golfklubbs webredaksjon er blant de som har mottatt klage på manglende dekning.  Et samlet media-Norge vil herved beklage dette sterkt, og lover å kompensere dette med økt billedbruk i kommende turneringer 🙂

NRK har også tatt klagene på alvor – har nå i dag lagt ut en egen nettsak for rette opp den manglende dekningen av Oterhals og Garte.  Spelte maratongolf i over 15 timar – NRK Møre og Romsdal – Lokale nyheter, TV og radio

Vi velger også å publisere et bilde av de to herrene, som redaksjonene hittil har valgt å holde unna offentligheten. På bildet nedenfor ser vi tydelig at stemningen og lagånden i team Oterhals & Garte skranter.  Som vi ser vender Oterhals blikket en annen retning, mens Garte må sette sin putt helt uten interesse og støtte fra medspilleren.

Under oppkjøringen rundt påsketider var imidlertid stemningen langt bedre 🙂

Vi håper nå på tilgivelse Oterhals og Garte 🙂